Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? SOS! Szóval az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? SOS! Szóval az van, hogy tetszik nekem egy fiú. Osztálytársak voltunk általánosban és nagyon úgy tűnt, hogy bejövünk egymásnak.

Figyelt kérdés
Mindenki azt hitte, hogy járunk, de mi csak mosolyogtunk ezen.Most gimibe járunk (most kezdtük) és osztálytársak lettünk.Csak neki megtetszett egy lány és egész órán őt nézi.Engem ez nagyon bosszant.Megkérdeztem tőle, hogy akkor tetszik-e neki az a lány, de azt mondta hogy nem.Viszont én ezt nem tudom elhinni, mert akkor miért nézné őt egész órán?Vagy csak azért, mert vele szemben ül?El akarom felejteni a srácot, de nem megy!!Mit csináljak?
2011. okt. 15. 20:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hallgatsz vagy elmondod neki amit ide leírtál nekünk és akkor megváltozik a helyzet
2011. okt. 15. 20:16
 2/12 DiMalto ***** válasza:
73%
Vagy csak azért, mert vele szemben ül? Ez mekkora....:)Ha nem volt semmi mit kell elfelejteni,nem értem.Irigylem a problémáidat.
2011. okt. 15. 20:16
 3/12 A kérdező kommentje:
De majdnem olyan volt, mintha járnánk.Olyan jó volt, hogy szeret valaki!És sokáig így volt!És azt akarom elfelejteni!Vagy mondjam meg a lánynak,hogy tetszik egy fiúnak?azzal összehoznám őket vagy inkább szétválasztanám?Mert szét akarom választani őket választani.
2011. okt. 15. 20:40
 4/12 DiMalto ***** válasza:
ha kell a srác menj oda és közöld vele,ha nem akkor meg hagyd öket békén,ne turkálj mások életében,mert könnyen pofára is eshetsz.......
2011. okt. 15. 20:51
 5/12 anonim ***** válasza:
Hozzászoktál, hogy vele lógtál és úgy tűnt minden, hogy jártok most meg a hormonjad elkezdtek dolgozni és ki más lehet aki közel lenne? Na ki? Hát ez a srác. Most jött el az a fázis, hogy beleszerettél. Eltaláltam?
2011. okt. 15. 21:04
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát, ameddig úgy tűnt, hogy járunk, addig is szerettem.
2011. okt. 16. 15:43
 7/12 anonim ***** válasza:
Sok lány olyan szánalmas tud lenni hogy szinte már fut egy srác után most nem rád célzom... én például nagyon szerelmes tudok lenni de ha egy srác nem jár velem vagy csak flortolunk nem tudok ennyire szerelmes lenni,hogy féltékeny is legyek rá ráadásul. ez van.. 15/L
2011. okt. 17. 21:58
 8/12 anonim ***** válasza:
menjetek el együtt bulizni (nem tudom mennyire szoktatok inni, de ha igen: ) igyatok sokat, de annyir, hogy ne emlékezzetek, smárold le, aztán meg lesz ami lesz. ha nem úgy érez, ahogy szeretnéd, csak ráfogod a piára, ha meg bejön, akkor meg örülj, élj vele boldogan, vagy akármi. (18/L)
2011. okt. 17. 22:07
 9/12 Adrikaa válasza:
Szerintem gondolkozz el h mit érzel az iránt a fiú iránt és próbálj rájönni hátulról jövős dumával h ő mit érez irántad. ha ez a kettő megvan és ugy véled bejösz a srácnak és érez is irántad valamit akkor lehet azért nézi a lányt mert féltékennyé akar tenni téged és kíváncsi a reakciódra. nála ezis egy hátulrol jövős dolog :)ezek után mond el neki h mit érzel és lépj.:) ha viszont minden jónak az ellenkezőjét veszed észre akkor nincsen sajnos szerencséd. de sok sikert kívánok h az legyen.:)
2011. okt. 17. 22:11
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :D
2011. okt. 18. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!