Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? SOS! Szóval az van, hogy tetszik nekem egy fiú. Osztálytársak voltunk általánosban és nagyon úgy tűnt, hogy bejövünk egymásnak.
Figyelt kérdés
Mindenki azt hitte, hogy járunk, de mi csak mosolyogtunk ezen.Most gimibe járunk (most kezdtük) és osztálytársak lettünk.Csak neki megtetszett egy lány és egész órán őt nézi.Engem ez nagyon bosszant.Megkérdeztem tőle, hogy akkor tetszik-e neki az a lány, de azt mondta hogy nem.Viszont én ezt nem tudom elhinni, mert akkor miért nézné őt egész órán?Vagy csak azért, mert vele szemben ül?El akarom felejteni a srácot, de nem megy!!Mit csináljak?2011. okt. 15. 20:13
11/12 anonim válasza:
hogy ha nagyon sokat nézed a fiút órán akkor biztos vagyok benne hogy ezt ő is észrevette és így csak féltékennyé akar tenni:D
12/12 anonim válasza:
vagy őrjítsd meg a srácot. te is kezdj el bámulni egy másik fiút. lehet, hogy észbe kap. vagy szövetkezz valakivel, hogy téged bámuljon. ha elkezd mindenféle rosszat összehordani az illetőről, vagy kijön belőle a védelmező, nyert ügyed van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!