Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelem osztálytársak között?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem osztálytársak között?

Figyelt kérdés

Egy fiú, aki az osztálytársam, már régóta tetszik, és valószínű, hogy én is neki. Kezdünk újra közeledni egymáshoz, és talán most összejönne a dolog. Csak egy kicsit félek, az osztály reakciójától... Nem is félelem, csak nem akarom, hogy ilyen ovis szinten menjen az ujjal mutogatás.. Pedig speciel van egy ilyen fiú az osztályban, akiből kinézem. Szerintetek az ilyen kapcsolatok hogy működnek az osztályban? Engem nem érdekel a többi, ha fiút szeretem. Főleg, hogy van kb 2 hónap a suliból, és többé nem leszünk osztálytársak. De mégis...

15L

2011. ápr. 15. 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
igen lehet, és létezik szerelem osztálytársak között, nincs benne semmi rossz!
2011. ápr. 15. 20:44
 2/7 anonim válasza:

Én fiúként tudok neked pár dolgot javasolni.

Ha úgy érzed, hogy te is tetszel neki akkor mire vársz? Két lehetőség van: igen vagy nem. Ha igent mond akkor örülj, táncolj csinálj akármit... De ha nemet mond, akkor hagyd a fenébe. Úgyis két hónap van a suliból, többet valószínűleg nem látod.

Az osztály miatt meg ne aggódj. Egy-két napig még mindenki ezen fog rágódni, de utána elfelejtik...

Sok szerencsét!

2011. ápr. 15. 20:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én 4 éve vagyok együtt a volt osztálytársammal, akivel 12.-ben jöttem össze és mára bizony a menyasszonyom.

Tervezzük az esküvőt is meg minden. Komolyan mondom. :)

Ne érdekeljen az osztály, csak a saját érzéseiddel és persze a srác érzéseivel foglalkozz!

Sok sikert!

21/F

2011. ápr. 15. 20:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2011. ápr. 15. 20:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Fent a párom, már az előbb válaszolt én csak hozzáfűzném azt, hogy szerintem, ha mindketten úgy gondoljátok gyertek össze. Mivel már csak két hónap van hátra, ha esetleg még szólnának is a többiek, akkor is lehet, hogy többet nem is találkozol velük, vagy csak nagyon ritkán, akkor meg nem mindegy mit mondanak most? Még akármi is lehet belőle.

Én csak 2 évvel voltam idősebb nálad, amikor összejöttem a párommal és azóta sem bántam meg. :) Persze először nálunk is mindenkit hideg zuhanyként ért a dolog, kérdezősködtek is, meg összebeszéltek, de amikor látták, hogy együtt vagyunk és fütyülünk arra mit mondanak mások, beletörődtek, örültek nekünk és megszoktak minket.

Ha meg a srác igazán szeret ez őt igazán nem érdekli ahogy téged se érdekeljen.

Remélem tudtam segíteni, és bocs a kisregényért... :P

2011. ápr. 15. 21:14
 6/7 Norb66 ***** válasza:
100%
Az osztály legyen az ami a legkevésbé érdekeljen! Ne törődj velük. Ha jól elvagytok közösség szinten senki nem fog mutogatni, ha pedig nem vagytok benne nagyon a "krémben" akkor meg tökmindegy, nyugodtan szard le őket, főleg úgy hogy már csak két hónapig vagytok együtt :) Attól hogy osztálytársak vagytok, mi változik? :) Ugyanúgy fog működni, amúgy is csak 2 hónapig lesztek még azok :) Nyugi, és sok sikert! :)
2011. ápr. 15. 21:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem van két ismerősöm, akik már az általános iskolában nagy szerelembe estek egymásba, majd együtt mentek középiskolába a szerelem tovább dúlt, az egyetemet ugyan máshol végezték, de a szerelem még tovább tovább tartott. Összeházasodtak, két lányuk lett, és most készülnek a nagyobbik esküvőjére, aki már 30 éves:D

Ja és a pár még mindig együtt van boldogságban, szerelemben, soha nem voltak mással, csak egymással..Csodálatosak együtt, még így 60 évesen is;)

2011. ápr. 16. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!