Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy első látásra szerelem? Vagy ezt az emberek nagyrésze csak beképzeli?
Figyelt kérdés
2011. okt. 28. 20:13
1/19 anonim válasza:
szerintem van. nagyon ritka,de van. lehet néha ilyen sztorikat olvasni ujságban is.
2/19 anonim válasza:
Szerintem nincs. Az ember nem csak a külsejébe szeretet bele a másiknak, hanem a személyiségébe is. Igaz, hogy legelőször a külsőt látja, de ahhoz, hogy igazán tudja szeretni, smernie kell belülről is.
3/19 anonim válasza:
Én tapasztaltam... de hogy csak beképzeltem vagy sem... hát ezt sosem fogjuk megtudni, és a végeredmény szempontjából nem is fontos szerintem. Az érzés attól még ugyanaz marad.
4/19 anonim válasza:
még ha nem is első látásra, de első "beszélgetésre" van, de mivel ez nem hangzik jól, és ha kicsit rugalmasak vagyunk akkor rá lehet fogni, hogy "első látásra", ezért van!
5/19 anonim válasza:
Létezik. Eddig életemben 3x volt ilyen.
Mint derült égből betonkeverő. És a megpillantástól, nem a beszélgetéstől.
Az első kb. 10 éve, a második kb. 3-4 éve, a harmadik lassan 2 éve.
6/19 anonim válasza:
Nekem a legelső pont ilyen volt. Mondjuk még óvodás voltam, szóval......
8/19 anonim válasza:
Nem beképzelés, létezik ha akarod ha nem akarod ez csak megtörténik mint a villámcsapás.
Persze van amikor eltévesztik összetévesztik a kívánalmat a szerelemmel akkor megszakad
9/19 eszternagy válasza:
Szerintem is látezik, a saját bőrömön tapasztaltam. Egyszerűen megérzi azt az ember, hogyha valakit neki teremtettek. Nálam legalábbis, amikor hirtelen megláttam életemben először jött az a sokk, hidegzuhany, villámcsapás ézés keveréke és teljesen kész voltam, amikor elmentem mellette és megéreztem az illatát, még jobban letaglózott. Tudom, hogy ez abbana formában tiszta kémia volt, de mint utólag kiderült a kémia nem hazudott, ugyanis belülről pont olyan, mint ahogyan azt első látásra éreztem.
10/19 anonim válasza:
Létezik :) A bátym aki 6 évvel volt idősebb nálam sok barátját felhozta hozzánk egy sem keltette fel a figyelmem,de egy nap megállt az autó a ház előtt úgy éreztem fel kell állnom hogy kinézzek az ablakon. Ahogy kiszállt a kocsiból és lassan jött fel a gangon.Azért mondom lassan mert mint egy lassított felvétel éltem meg. Ahogy közeledett gy éreztem azt a fura kavargó mindenféle érzést. Nem tudom leírni. A szívem dübörgött izgatott ettem talán el is pirultam:-P Teljes kiütött. Ahogy kezet fogott és mondta a nevét vízhangzott. Mint mikor bedugul az ember füle . ez 13 éve volt és azóta is remeg a lábam a szívem össze vissza ver ha a közelemben van. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!