Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen? Baráti szexből szerelem?
Párszor lefeküdtem az egyik fiú barátommal.Az elején tisztáztuk, hogy csak baráti alapon megy ez az egész. Neki sem volt senkije, nekem se, akkor miért ne. Mostanában azonban észre vettem rajta, hogy teljesen más velem. Kedveskedik, üzenetek küld. Lehet, hogy rosszuk gondolom, de úgy tűnik, mintha kezdene megszeretni. Lehetséges az, hogy a barátság szex után átfordul szerelembe?
23/L
Baráti szex...micsoda világ ez:(
Simán beléd szerethet. Lehet, hogy eddig is érzett irántad valamit, csak neked ez nem tűnt fel.
Tanács: ha szexelni akarsz, akkor keress magadnak valami kant,akihez semmi közöd, de ne a barátságot rondítsd el egy ilyen csúnya húzással.
elképzelhető hogy többet érez irántad amit kellene,,,átestetek a paci másik oldalára!
Fiú és lány között nincs barátság!Ne légy idióta!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!