Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Osztálytársak járhatnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osztálytársak járhatnak egymással? Nem furcsa ez egy kicsit? Veletek volt/van ilyen? Piszkálnak érte a többiek?

Figyelt kérdés

és ha már nem vagytok együtt, de voltatok, nem furcsa úgy a másik szemébe nézni?

lehet kicsit zavarosan fogalmaztam meg a kérdésem. arra vagyok kíváncsi hogy az osztályon belüli szerelmek tényleg halálra vannak ítélve? érdemes oszt.társsal kikezdeni?

2011. okt. 4. 20:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

két osztálytársam jár együtt, egymás mellett ülnek, egész nap és sokszor még délután is együtt vannak; nekik ez megfelel úgy tűnik jól megvannak.

ha szeretik egymást mért ne? ha piszkálják érte őket az mondjuk kikerdheti a kapcsolatot, de ha összeillenek átvészelik azt is :)

2011. okt. 9. 21:41
 12/12 Pedobearrr ***** válasza:
Azzal csak a probléma van ha osztálytárssal jársz. mondták hogy kerüljem el a helyzetet de összejöttem egyik osztálytársammal. szakítottunk és iszonyú nehéz és rossz volt mindennap látni, ráadásul a lány tábor a fiút a fiú tábor a lányt fogja pártolni és így pláne rossz. Ha bízol egy idegen tapasztalatába és tanácsába NEM ÉRDEMES OSZTÁLYTÁRSSAL KEZDENI.
2011. okt. 9. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!