Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hátrány, ha egy lány szexmániás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hátrány, ha egy lány szexmániás?

Figyelt kérdés

Van barátom, de néha úgy érzem, hogy felrobbanok, annyira kívánom még a szexet, viszont azelőtt fél órával hagytuk abba. Ha tehetném, szerintem egy nap tízszer lefeküdnék vele.

Ez veszélyt jelenthet a kapcsolatunkra nézve, illetve hátrány lehet egy párkapcsolatban?

Köszi a válaszokat.

2011. okt. 23. 21:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

beszéltél erről a barátoddal?

egyébként a napi 10 engem nem zavarna, ha szépen egyenletesen el van osztva és legalább 10-15-20 percem van 2 menet között

2011. okt. 23. 21:13
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy vibrátort és megvan oldva a probléma. Persze, ha idővel nem múlik el (nem tudom hány éves vagy) akkor dilidoki.
2011. okt. 23. 21:14
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz az ha egy csaj szexmániás szerintem, nekem csak akkor volna baj hogy ha megtudnám hogy ha nem vagyunk együtt fűvel fával kefél,szóval ha megbízható akkor előny.
2011. okt. 23. 21:15
 4/15 DiMalto ***** válasza:
82%
egy darabig k.rva jó,de egy idő után már idegesitő is tud lenni!! de viszont ha néha néha beviszel valami ujat a szexbe.............éééééljenek a ninfómánok!!!!!!!!!
2011. okt. 23. 21:15
 5/15 A kérdező kommentje:

Beszéltem vele, de nem történt semmi különösebb változás.

Egyébként azt hiszem, számomra a vibrátor nem megfelelő megoldás, mert én a szexet imádom úgy mindenestül, nem csak magát a kielégülést.

Köszönöm a válaszokat!:)

2011. okt. 23. 21:17
 6/15 anonim ***** válasza:
46%

Én is állandóan szexelnék és nekem sem elég az önkielégítés, csakis igaz élő nővel akarom csinálni egész nap, ameddig csak lehetne, legszívesebbeen mindig szexelnék.

Ez csak akkor jelenten problémát, ha hajlamos vagy a párod megcsalására.

Egyébként imádnálak. Legalább nem kéne kézimarcsiznom többet, de szép is lenne! :D

2011. okt. 23. 21:23
 7/15 anonim ***** válasza:
70%
kérdező hány éves vagy?
2011. okt. 23. 21:25
 8/15 A kérdező kommentje:
A megcsalás nálam tabu.:) Soha egy páromat sem csaltam meg. De még alakuló kapcsolat, vagy ismerkedés közben sem "léptem félre".:) Szóval többnyire elfojtom magamban a vágyat, vagy ha nagyon nem bírom, akkor magamhoz nyúlok.:D
2011. okt. 23. 21:27
 9/15 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok.
2011. okt. 23. 21:27
 10/15 anonim ***** válasza:
38%
ez tanulható?:D
2011. okt. 23. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!