Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrány, ha egy lány szexmániás?
Van barátom, de néha úgy érzem, hogy felrobbanok, annyira kívánom még a szexet, viszont azelőtt fél órával hagytuk abba. Ha tehetném, szerintem egy nap tízszer lefeküdnék vele.
Ez veszélyt jelenthet a kapcsolatunkra nézve, illetve hátrány lehet egy párkapcsolatban?
Köszi a válaszokat.
beszéltél erről a barátoddal?
egyébként a napi 10 engem nem zavarna, ha szépen egyenletesen el van osztva és legalább 10-15-20 percem van 2 menet között
Beszéltem vele, de nem történt semmi különösebb változás.
Egyébként azt hiszem, számomra a vibrátor nem megfelelő megoldás, mert én a szexet imádom úgy mindenestül, nem csak magát a kielégülést.
Köszönöm a válaszokat!:)
Én is állandóan szexelnék és nekem sem elég az önkielégítés, csakis igaz élő nővel akarom csinálni egész nap, ameddig csak lehetne, legszívesebbeen mindig szexelnék.
Ez csak akkor jelenten problémát, ha hajlamos vagy a párod megcsalására.
Egyébként imádnálak. Legalább nem kéne kézimarcsiznom többet, de szép is lenne! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!