Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrány, ha egy lány szexmániás?
Figyelt kérdés
Van barátom, de néha úgy érzem, hogy felrobbanok, annyira kívánom még a szexet, viszont azelőtt fél órával hagytuk abba. Ha tehetném, szerintem egy nap tízszer lefeküdnék vele.
Ez veszélyt jelenthet a kapcsolatunkra nézve, illetve hátrány lehet egy párkapcsolatban?
Köszi a válaszokat.
2011. okt. 23. 21:12
11/15 anonim válasza:
Bárcsak ilyen nőt találnák mint te !
12/15 anonim válasza:
Hat szerencses pasid van xD ezzel en is igy vagyok, hogy megvolt a szex, aztan ra 10-15 percre megint jo lenne xD
19/F
13/15 anonim válasza:
Én azt hittem szexmániás fiú vagyok, mégnem egyszer kívántam egy barátnőt magamnak (ha hiszitek ha nem, akkor is így volt:a vonzás törvényével) kb. két hétig minden este elalvás előtt elképzeltem hogy van egy olyan barátnőm aki: tetszik nekem,jó fej,sok mindenben egyetértünk, és SZERET SŰRŰN SZEXELNI és azon belül ,,sok mindenben benne van"! 2 hét múlva aztán írtunk egymásnak egy csajjal egy közösségi portálon. Chateltünk pár hétig, aztán bevallottuk egymásnak hogy tetszünk, találkoztunk és elkezdtünk járni. Már az első szex után kiderült hogy elég forró vérű, na mondom hát ez tök király. Aztán ahányszor csak elutaztam hozzá vidékre, mindig csak azt csináltuk. Egyszerűen nem tudtam semmi más programot szervezni, legalább sétálni egyet a városban,elmenni szórakozni,kirándulni valamerre, vagy kocsmázni stb...Állandóan rájött a hancúrozás, aztán úgy kiszívta az energiám, hogy még véletlen se legyen erőm mást csinálni, eltelt az idő aztán mehettem is haza. Így teltek a hetek,hónapok,mindig elmondtam neki sokszor hogy mi a problémám. Hogy én is nagyon szeretem ezt csinálni,de légyszi csináljunk már végre valami mást is! De valahogy mindig oda lyukadtunk ki.Szóval férfi társaim gondolom megköveznének érte,de mivel meguntam ezt az állapotot, így szakítottam vele. Én sem gondoltam volna ezelőtt hogy egy ilyen lánnyal,pont emiatt, én fogok szakítani. Szóval vigyázzatok mit kívántok! :D
14/15 anonim válasza:
Pridať ako miesťnosť.(sloveský)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!