Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hátrány ha 14 éves lány létemre 180 cm vagyok?
Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 21:33
1/56 anonim válasza:
szia magdi :)
nem még mindig nem az
19F
2/56 A kérdező kommentje:
még mindig nem magdinak hívnak. :D
2011. júl. 17. 21:35
3/56 anonim válasza:
15 vagyokés 180 cm... nem hátrány sőt előny :)
4/56 anonim válasza:
Szerintem eléggé nagy hátrány mert kevés nálad magasabb srác van... de biztosan találsz majd magadhoz valót egyszer...
5/56 anonim válasza:
jah bocs ha pasi vagy akk nem gáz
6/56 A kérdező kommentje:
lány vagyok, mint ahogy a kérdésből is kiderült. :))
vannak velem egymagas/ nálam magasabb srácok de ők általában idősebbek nálam ( sokkal )
2011. júl. 17. 21:38
8/56 anonim válasza:
21:37! Szövegértés nuku? "14 éves lány"
Amúgy meg nem hátrány, csak néha fura lesz alacsonyabb baráttal mászkálni. Mondjuk én a 195 centimmel meg nem nagyon találok magasságban magamhoz illő barátnőt :)
(Amúgy meg vízszintesen eltűnnek a különbségek...)
9/56 anonim válasza:
hát.. én 15 vagyok és 162 cm. szeretek kisebb lenni, mert a fiúk általában magasabbak mint én. :) talán neked csak ennyi a hátrányod. :D
10/56 anonim válasza:
1 próbát megért
de am abszolúte nem hátrány 1: a magas csajok szépek [értsd jól] 2: [aki nem annyira aberrált mint én füleket befogni] a melled szem magasságba van a pasiknak :D tökéletes nő
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!