Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy hátrány a pasik szerint,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hátrány a pasik szerint, ha egy lány nem becézget?

Figyelt kérdés

A barátnőim állandóan becézgetik a párjukat, mindenféle neveken, pl. Kicsim, Szívem, Életem, stb., és úgy látom, ez igencsak tetszik nekik.

Nekem most - még - nincs pasim, de alakulóban van egy; ő néha mond nekem ilyeneket a randikon, de én mindig kínosan érzem magam, hogy erre most mit is mondjak?! Nagyon cikinek találom ezt a romantikus becézgetést, és félek, hogy emiatt nem jön majd össze, pedig tetszik az illető, és úgy érzem, jól is haladunk. :)

Szóval, nagyon fontos lenne, hogy mondjak ilyeneket én is? Alapból nem szeretem a romantikus dolgokat, a szerelmes dalok nagy részétől is rosszul vagyok...

22/L

2010. ápr. 5. 17:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Nem gond, ha nem mondasz neki ilyeneket , nem azért fog szeretni, mert becézgeted. Ez csak amolyan kis plusz. Ha megköszönsz neki valamit akkor azért oda vághatsz néha egy drágaságomat.

27/f

2010. ápr. 5. 17:12
 2/6 anonim ***** válasza:
inkább hívd azon a néven, amit szeret (becenév mondjuk), minthogy ilyen idióta neveket találsz neki ki, hogy "Picim", mert azt én sértésnek venném, vagy egy nem dagadt csávóra hogy "mackókám", vagy nem is tudom, nem jut most eszembe több, pedig ezernyi ilyen idióta "romantikus" becézgetés van, amiket ki nem állhatók
2010. ápr. 5. 17:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Engem kifejezetten zavar,hha Nyuszó vagy ilyen neveket mondanak rám :D
2010. ápr. 5. 17:23
 4/6 A kérdező kommentje:
ok, köszi. Nem, nem terveztem idióta beceneveket kitalálni neki :), simán a keresztnevén szólítom, de akkor majd néha bedobok valami kevésbé rózsaszín újítást.
2010. ápr. 5. 17:24
 5/6 anonim ***** válasza:

találj ki valami egyénit ami illik rá :)

vagy mondd meg neki hogy ne értse félre, tetszik neked, csak nem szoktál becézgetni senkit :)

2010. ápr. 5. 17:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Simogasd meg ilyenkor a haját vagy a karját. Értékelni fogja.
2010. ápr. 6. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!