Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hátrány a pasik szerint, ha egy lány nem becézget?
A barátnőim állandóan becézgetik a párjukat, mindenféle neveken, pl. Kicsim, Szívem, Életem, stb., és úgy látom, ez igencsak tetszik nekik.
Nekem most - még - nincs pasim, de alakulóban van egy; ő néha mond nekem ilyeneket a randikon, de én mindig kínosan érzem magam, hogy erre most mit is mondjak?! Nagyon cikinek találom ezt a romantikus becézgetést, és félek, hogy emiatt nem jön majd össze, pedig tetszik az illető, és úgy érzem, jól is haladunk. :)
Szóval, nagyon fontos lenne, hogy mondjak ilyeneket én is? Alapból nem szeretem a romantikus dolgokat, a szerelmes dalok nagy részétől is rosszul vagyok...
22/L
Szia! Nem gond, ha nem mondasz neki ilyeneket , nem azért fog szeretni, mert becézgeted. Ez csak amolyan kis plusz. Ha megköszönsz neki valamit akkor azért oda vághatsz néha egy drágaságomat.
27/f
találj ki valami egyénit ami illik rá :)
vagy mondd meg neki hogy ne értse félre, tetszik neked, csak nem szoktál becézgetni senkit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!