Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy aranyosnak, cukinak tartott kisfiús testalkatú babaarcú srácnak mire van nagyobb esélye: szexkapcsolatra vagy normális párkapcsolatra?
ma 10:42
B@ssza meg, akkora ezt beszoptam! :O
Még jó, hogy most van szakállam. Na akkor gyúrni is eljárok, csak sokban lesz a kondibérlet +tömegnövelő, alapból nehezen hízom. Havi 10 ezerbe volt az edzésem, amíg jártam és azóta visszafogytam, mióta abba kellett hagynom a kondizást. Bár amúgy sem híztam csak két kilót, szóval nem sokat értem vele.
Mi az h visszafogytál.:D?
Ha gyúrsz,akkor izom keletkezik.
Az meg nem vész el csak úgy a semmibe.
ma 11:13
Én az itthoni edzéssel eddig csak azt értem el, hogy szélesebb vállam lett, amit meg is jegyeztek a haverok az öltőzőben, de ttől még a tömegen nem nőtt és mindig 52kg vagyok. Amikor edzettem és tömegnövelőztem voltam 56kg is.
Nekem olyan sz@r genetikám van, hogy muszáj a tömegnövelőú, ami sajnos nem olcsó, főleg most, hogy még nincs melóm sem, de ha lesz újra kondizni fogok.
Az otthoni edzést tolom otthon, de nem sok értelmét látom, jobban hiszek a súlyzós edzésben.
Szexkapcsolatra!
Vannak ám perverz nők akik szeretnek "megrontani"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!