Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 18 évesen nem volt még kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 évesen nem volt még kapcsolatom? Innen csak lefele visz a lejtô?

Figyelt kérdés
0 tapasztalattal rendelkezem, normális 18 éves srác vagyok, jó embernek tartom magam. Innen csak egy irányba vezet az út?

2015. aug. 4. 00:49
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
Te hülye vagy?
2015. aug. 4. 00:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Kettőt találhatsz!
2015. aug. 4. 00:54
 3/10 A kérdező kommentje:
Miért lennék? Minden általam ismert velem egykorúnak már van kapcsolata/tapasztalata akár a szerelemben, akár szexuális életben. Nekem nincs. Pedig nincs problémám a külsômmel, nem vagyok unalmas, nem vagyok paraszt, és normálisnak is tartom magam. És úgy érzem ez egy ideig nem is fog változni.
2015. aug. 4. 00:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Aligha gondolom hogy az általad ismertek mindegyikének lenne. Szerintem kicsit túldramatizálod a dolgot.
2015. aug. 4. 01:00
 5/10 A kérdező kommentje:
Lehet nem mindnek, de 90%-ban igen. Mert ebben a korban ez a normális, és természetes, nem az, amin én megyek át. És mindenki a barátnôjérôl/barátjáról beszél, én meg hallgatok, mint egy kupac föld. Én is akarok olyat érezni, mint ôk, de úgy érzem egyelôre reménytelen.
2015. aug. 4. 01:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Barátom is 18 volt, amikor először összejött egy lánnyal, ballagás utáni nyáron. Vele volt fél évig, aztán szakítottak és most velem van már fél éve. De sok ismerősöm van, aki 18-19 évesen talált előszr barátnőt és azóta is van neki, akár ugyanaz akár sokadik csaj. Majd 25 évesen kezdhtsz aggódni. Ha próbálkozol, lenne lehetőséged, csak nem jön össze, akkor már azért 21-22 évesen is gondolkodhatsz, hogy van-e valami baj, de most még ezen nem aggódnék a helyedben, még simán leeht, hogy semmi gond veled. Ha végiggondolod, megkérdezel egy lány barátot stb, az sose hátrány, de ne gondold túl.
2015. aug. 4. 01:25
 7/10 anonim ***** válasza:
93%
18 éves kor az semmi! Majd 30 éves kor után, akkor már csak lefelé mehetsz.
2015. aug. 4. 01:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Ellenkezőleg, innen csak felfele hidd el én is voltam ott
2015. aug. 4. 03:59
 9/10 anonim ***** válasza:

Hű, de sokat éltél már azzal a 18 éveddel!! Gratulálok, jó pozitív személy vagy!

Kapj már az eszedhez, már ha van, 18 évesen kezdődik, és nyílik meg számodra az élet!

Csak felfelé visz az út, feltéve, ha nem keresel minden apró dologban csak negatívat!

Élj, szórakozz, ismerkedj és légy pozitív! :)

2015. aug. 4. 06:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi természetes, teljesen mértékben a társadalmi nyomás miatt érzik úgy sokan, hogy gáz dolog ennyi vagy annyi idősen (vagy úgy akármikor) egyedül lenni. Ha majd találsz rá megfelelő embert, akkor lesz kapcsolatod, addig meg mi értelme erőlteetni? Csak a saját dolgod és életed nehezíted meg ezzel a görcsöléssel.
2015. aug. 6. 02:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!