Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek hogy már végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy már végre legyen egy normális kapcsolatom?

Figyelt kérdés
Az elmúlt időszakba jöttek az újabbnál újabb csajok de mindenkinek kb mint barát kellettem :P hát mondjam úgy már meguntam ezt végre szeretnék valmit ami tényleg vlmi jó ..s ne csak azért legyen velem mert rám lehet számítani segítek ahol tudok ajándékokkal lepem meg s elviszem kajálni :P bányarém se vagyok xD
2015. júl. 13. 20:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Első sorban felejtsd el ezeket az XD-ket
2015. júl. 13. 20:13
 2/9 anonim ***** válasza:
te legalább rendes fiú vagy
2015. júl. 13. 20:15
 3/9 A kérdező kommentje:
hát amilyen gyakran használom azt a bizonyos xD hát bajom vele nem lesz :P köszi de meguntam azt h mindig a vége az h vagy hazudozik amennyit tud ... már ahhoz sincs kedvem h odamenjek valakihez h leálljak vele beszélgetni.
2015. júl. 13. 20:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen Kettes,és mégse kell a kutyának se,pont ezért.
2015. júl. 13. 20:23
 5/9 Noren1989 ***** válasza:

Bemondod, h tied az Arsenal vezetőedzői posztja, aztán már tárulnak is a lábak.

25/F

2015. júl. 13. 20:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Hazudni nem szeretek :P s szeretem a tisztességet :P
2015. júl. 13. 20:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Azért tesznek bele a barát kategóriába, mert úgy bánsz velük, mint egy baráttal. Túl rendes vagy. Ajándékok meg elvinni kajálni? Nem vagy semmi... ezzel azt érezteted velük, hogy meg akarod vásárolni őket.

Szerinted azok a pasik, akik iránt érdeklődnek a nők, úgy viselkednek, mint te? Dehogy... Te mersz például egy csajjal a szexről beszélni? Dumálás közben meg mered érinteni a csajt? Drága éttermek helyett főztél már neki valamit? Pedig jobb ha tudod, a lányoknak imponál, ha egy pasi tud főzni. Ha nem vagy ilyen akkor ne csodálkozz, ha csak barátnak kellesz.

Szóval a tanácsom az, hogy változtass?

2015. júl. 13. 21:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát Kérdező, ha a friendzóne-ba kerülsz, onnét nincs szabadulás. Ha kapcsolatot akarsz, meg kell tudnod felelni az ötszázcsillió női igénynek.

Vagy pedig egyszerűen csak legyél full gazdag, az felülír minden mást :)

2015. júl. 13. 22:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem szoktam megvásárolni :P megérinteni v megcsókolni sosem volt bajom ezzel :P s igen főztem én is s tudok is :P szegény se vagyok csak már unom azt h a vége mindig ez... maradjunk csak barátok ... megismerkedek valakivel megadja a számát h hívjam majd fel felhívom s egy jot beszélgetünk majd pár beszélgetés után (1-2 ) elhívom valahova egyet beszélgetni talizni ismét na ekkor jönnek az olyan kifogások h jön h röhögjek h melyik agytekervénye találta ki ezt a hülyeséget nem hogy ezt mondja h nem akar s kész hanem h mennyi dolga van s stb... közbe egész nap süteti a hasát s fb posztolja :P a képeket stb... ez csak egy példa :P - na a lényeg az amíg el nem hívom valahova akár meginni egy üditőt stb addig még sokszor megesik h ők keresnek nem én ... csak már meguntam az ilyent... kellene már egy valós ne csak telefonon s chaten merjen velem beszélgetni... ( igaz ez azóta van amióta az exem szakítás után összekapott egy lánnyal akivel csak kb 2 szót váltottam:P ( szakítás után ez egy hónappal később ) azóta senkivel se jön össze semmi...
2015. júl. 15. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!