Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy már végre legyen egy normális
kapcsolatom?
Első sorban felejtsd el ezeket az XD-ket
2015. júl. 13. 20:13
te legalább rendes fiú vagy
2015. júl. 13. 20:15
3/9 A kérdező kommentje:
hát amilyen gyakran használom azt a bizonyos xD hát bajom vele nem lesz :P köszi de meguntam azt h mindig a vége az h vagy hazudozik amennyit tud ... már ahhoz sincs kedvem h odamenjek valakihez h leálljak vele beszélgetni.
Igen Kettes,és mégse kell a kutyának se,pont ezért.
2015. júl. 13. 20:23
Bemondod, h tied az Arsenal vezetőedzői posztja, aztán már tárulnak is a lábak.
25/F
2015. júl. 13. 20:35
6/9 A kérdező kommentje:
Hazudni nem szeretek :P s szeretem a tisztességet :P
Azért tesznek bele a barát kategóriába, mert úgy bánsz velük, mint egy baráttal. Túl rendes vagy. Ajándékok meg elvinni kajálni? Nem vagy semmi... ezzel azt érezteted velük, hogy meg akarod vásárolni őket.
Szerinted azok a pasik, akik iránt érdeklődnek a nők, úgy viselkednek, mint te? Dehogy... Te mersz például egy csajjal a szexről beszélni? Dumálás közben meg mered érinteni a csajt? Drága éttermek helyett főztél már neki valamit? Pedig jobb ha tudod, a lányoknak imponál, ha egy pasi tud főzni. Ha nem vagy ilyen akkor ne csodálkozz, ha csak barátnak kellesz.
Szóval a tanácsom az, hogy változtass?
2015. júl. 13. 21:02
Hát Kérdező, ha a friendzóne-ba kerülsz, onnét nincs szabadulás. Ha kapcsolatot akarsz, meg kell tudnod felelni az ötszázcsillió női igénynek.
Vagy pedig egyszerűen csak legyél full gazdag, az felülír minden mást :)
2015. júl. 13. 22:48
9/9 A kérdező kommentje:
Nem szoktam megvásárolni :P megérinteni v megcsókolni sosem volt bajom ezzel :P s igen főztem én is s tudok is :P szegény se vagyok csak már unom azt h a vége mindig ez... maradjunk csak barátok ... megismerkedek valakivel megadja a számát h hívjam majd fel felhívom s egy jot beszélgetünk majd pár beszélgetés után (1-2 ) elhívom valahova egyet beszélgetni talizni ismét na ekkor jönnek az olyan kifogások h jön h röhögjek h melyik agytekervénye találta ki ezt a hülyeséget nem hogy ezt mondja h nem akar s kész hanem h mennyi dolga van s stb... közbe egész nap süteti a hasát s fb posztolja :P a képeket stb... ez csak egy példa :P - na a lényeg az amíg el nem hívom valahova akár meginni egy üditőt stb addig még sokszor megesik h ők keresnek nem én ... csak már meguntam az ilyent... kellene már egy valós ne csak telefonon s chaten merjen velem beszélgetni... ( igaz ez azóta van amióta az exem szakítás után összekapott egy lánnyal akivel csak kb 2 szót váltottam:P ( szakítás után ez egy hónappal később ) azóta senkivel se jön össze semmi...
Kapcsolódó kérdések: