Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek huszonéves létemre normális ha nem érdekel ha bokólnak a férfiak? Egyszerűen hiidegen hagy, és ez miatt nem is lesz kapcsolatom
Szia Bébi
Ha nem hát nem kertelek. Jössz b*szni vagy b*szol jönni?
xDDDD
Hova fordul a világ! :D
Én is így vagyok vele, de ez bonyolultabb.
Tehát ha egy férfi elkezd dicsérni, rögtön úgy érzem, hogy lenéz. Hogy csak egy puncit lát. Nekem ez megalázó.
Azt sem szeretem, ha azt mondom, hogy pl. híztam, erre kapom, hogy nem is. Ne hazudtoljon meg, vegyen komolyan. Nem azért mondok dolgokat, hogy vitatkozzak, hanem megosztom a tényeket. Vagy nem tudok rajzolni, ez bárki számára nyilvánvaló, de nyalja a seggem, hogy de szép, pedig nem. Ilyenkor úgy érzem magam, mint egy debil gyerek, akit dicsérgetni kell.
Tisztában vagyok a képességeimmel és a kinézetemmel, nem kell kommentálni. Ha már együtt vagyok valakivel, az kedveskedhet persze, de ő is vegyen komolyan. Ha azt mondja, szép vagyok, elfogadom a bókot, és kapcsolatban teljesen más, mint amikor valaki szavakkal akar megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!