Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek huszonéves létemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek huszonéves létemre normális ha nem érdekel ha bokólnak a férfiak? Egyszerűen hiidegen hagy, és ez miatt nem is lesz kapcsolatom

Figyelt kérdés

#lány #magány #egydeül
2015. júl. 4. 20:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9-es. Akkor Nektek hogy kell udvarolni? Most komolyan.
2015. júl. 4. 21:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem kell hozzám hasonlónak udvarolni, a nők többségének bejön, ha nyalod a seggét.
2015. júl. 4. 21:50
 13/15 anonim ***** válasza:
A te anyádat is üdvözlöm, lepkécske.
2015. júl. 4. 21:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom az miért seggnyalásha dicsérem hogy nekem nagyon tetszik, esetleg virágot viszek neki. Persze túlzásbaa nem esek csak néha talán, de nem hiszem hogy az seggnyalás.
2015. júl. 4. 22:25
 15/15 anonim ***** válasza:

Az a te dolgod, ha bókokkal nem lehet nálad előrébb jutni.

Már amúgyis megszoktam hogy manapság egy köteg Deák Ferkó jelenti a biztos sikert.

2015. júl. 5. 03:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!