Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves, egyedülálló férfiak! Titeket zavar hogy a tinik orrba szájba szexelnek nektek meg nem jut egy normális, jó érzésű lány sem?
"Mik a hibáid?"
Pszichés zavarok, nem szocializálódtam, állandó izgatottság, kommunikációs nehézségek. Nem tud az ember ismerkedni, ha nem is tud megmaradni emberek közelében, nem igaz?
"Pszichés zavarok, nem szocializálódtam, állandó izgatottság, kommunikációs nehézségek. Nem tud az ember ismerkedni, ha nem is tud megmaradni emberek közelében, nem igaz?"
Megnyugtatlak, ha mindezek nincsenek és pl csúnya vagy, az se ér semmit.
Nekem jó beszélőkém van, határozott vagydok, magabiztos, de! Csúnya! Tehát gyakorlatilag ugyanott vagyunk mintha egy kuka lennék a sarokban.
Ha te is csúnya vagy akkor ne bánd hogy nem vagy szociális ember. Hidd el, csúnya fiúknak akkor se terem babér ha full szociálisak. Nem véletlenül a gimi ronda fiúi szüzek még a mai napig is. Pedig 24 évesek vagyunk már.
A barátom a gimi egyik fő "ronda fiúja"-ként volt számon tartva. :D
Semmit sem számít, hogy ki milyen volt a gimiben. Viszont az tisztán látszik, hogy akárhány éves is vagy, te leragadtál agyban a tinik szintjén. Rájuk irigykedsz, felszínes vagy és ráadásul még mindig a gimiről hablatyolsz. Fel kellene nőni!
Nem zavar, mert nem másra irigykedek. A magam dolgával foglalkozok.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!