Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon nem szeretek egyedülálló lenni, akkor nem vagyok normális?
Figyelt kérdés
Mindig hangoztatják, hogy egyedül kell boldognak lenni, stb., de nekem akkor is hiányzik, hogy legyen valaki, akihez időnként oda tudok bújni, akire tudok gondolni...
Nem arról van szó, hogy kapcsolatfüggő vagyok, hogy ugrálnék egyik kapcsolatból a másikba (igazából már jó ideje egyáltalán nincs semmi kapcsolatom a másik nemmel), csak fáj, hogy bizonyos dolgok az én életemből hiányoznak.
Akkor én most nem vagyok normális?
2014. ápr. 22. 22:20
2/10 anonim válasza:
Teljesen normális, nekem is hiányzik, hogy este egy lány a fejét odahajtsa a vállamra.
3/10 anonim válasza:
Nekem is hiányzik, de inkább vagyok egyedül, mint egy gyökérrel :) Manapság meg egy normális lány nagyobb érték, mint a lottó ötös... és ritkább is :D
(pasi vagyok)
4/10 Sulek Péter válasza:
dehogyis csak kapcsolatfüggő vagy találsz majd egy rendeset nyugi :)
5/10 A kérdező kommentje:
Lány.
2014. ápr. 22. 22:22
6/10 anonim válasza:
de normális vagy :) én is úgy éreztem egy drabig, h nagyon rossz egyedül... aztán rátaláltam a abarátomra :) és mostmr nagyon jól érzem magam mindig :) várj te is türelmesen és majd találsz vkit és minden rendben lesz vmi :) de am tök normális vagy :) ne gondold h nem vagy az :) 17L
7/10 ASOT válasza:
Időnként rátör az emberekre a magány, nincs ezzel baj.
8/10 Magoran válasza:
Szerintem mindenki érezte már ezt az érzést. Úgy hívják: magány
9/10 anonim válasza:
épp ez a normális, az ember társas lény.
10/10 anonim válasza:
szex kell, gyerek, egy biztos anyagi forrás...
a párkapcsolat nem egy amcsi cukormáz kemény munka, kompromiszum, anyagi felelőség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!