Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem szoktak leszólítani....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szoktak leszólítani. Ronda vagyok vagy már nem divat? L

Figyelt kérdés

Mindkét nemtől várom az ismerkedési tapasztalataitokat, amikor utcán, boltban, fagyizóban stb. teljesen ismeretlen (én azt látom, hogy mindenkinek inkább a haveri köréből van barátja) emberek leszólítottak.

Szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hányan szólítottak le összesen életemben. Általában rám nézni sem szoktak, de mostanában észre vettem, hogy néha egész helyes pasik néznek és mosolyognak, de nem mernek odajönni vagy én nem tudom. Én nem fogok odamenni, ezt ne írjátok.

A netes ismerkedés eddig nem nagyon jött be nekem, de úgy néz ki csak így lehetséges, mivel nincsenek nagyon haverjaim, csak barátnőim.

2016. ápr. 20. 18:43
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
0%
Jó válogatós vagy.
2016. ápr. 20. 18:46
 2/32 anonim ***** válasza:
0%
Ezt nem ide akartam :D
 3/32 anonim ***** válasza:
Nézz mélyen és hosszan a szemébe és mosolyogj, csak lesz valaki aki veszi a lapot.Ebből legalább lehet tudni hogy nyitott vagy az ismerkedésre
 4/32 anonim ***** válasza:
7%
Attól függ. Ha budapesti vagy, akkor ott napi 20-30 leszólítás az átlagos. Csinosabb nőket többen is leszólítják nap mint nap, csúnyábbakat kevesebben, de azoknak is jut flört és kezdeményezés napi szinten. Nyilván ha egy kihalt faluban élsz, akkor ott nem fognak minden nap új pasik leszólítani.
2016. ápr. 20. 18:48
 5/32 anonim ***** válasza:
95%

Hozzám idősebb, nem túl jóképű férfiak szoktak.

Szórakozóhelyen,koncerteken pedig azok akik bátorra isszák magukat.

33N

2016. ápr. 20. 18:50
 6/32 A kérdező kommentje:
Vidéki nagyobb egyetemvárosban.
2016. ápr. 20. 18:52
 7/32 anonim ***** válasza:
4%
Dehogynem szoktak, csak egyikük se néz ki elég jól számodra, ezért őket nem veszed számításba.
2016. ápr. 20. 18:58
 8/32 anonim ***** válasza:
Lehet mindkettő egyszerre. Mármint úgy értem, ezt sem lehet kizárni.
2016. ápr. 20. 19:01
 9/32 anonim ***** válasza:
2%

"Szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hányan szólítottak le összesen életemben."

Egészen biztos, hogy ronda vagy. Egy egyetemvárosban egy nap alatt begyűjt még egy átlagos lány is ennyi leszólítást, nemhogy egész élete alatt... vicc.

Amúgy már annyival több a férfi, hogy a ronda nőkre is ráhajtanak sokan, szóval neked, még ha ronda vagy is, nincs mitől félned, nem maradsz egyedül, max annyi, hogy nem lesz Brad Pitt pasid.

2016. ápr. 20. 19:02
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
Én sem merek az utcán leszólítani senkit,pedig lenne aki tetszik,de ezt bunkóságnak,tolakodásnak érezném.
2016. ápr. 20. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!