Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem szoktak leszólítani....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szoktak leszólítani. Ronda vagyok vagy már nem divat? L

Figyelt kérdés

Mindkét nemtől várom az ismerkedési tapasztalataitokat, amikor utcán, boltban, fagyizóban stb. teljesen ismeretlen (én azt látom, hogy mindenkinek inkább a haveri köréből van barátja) emberek leszólítottak.

Szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hányan szólítottak le összesen életemben. Általában rám nézni sem szoktak, de mostanában észre vettem, hogy néha egész helyes pasik néznek és mosolyognak, de nem mernek odajönni vagy én nem tudom. Én nem fogok odamenni, ezt ne írjátok.

A netes ismerkedés eddig nem nagyon jött be nekem, de úgy néz ki csak így lehetséges, mivel nincsenek nagyon haverjaim, csak barátnőim.

2016. ápr. 20. 18:43
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
95%

"Ha budapesti vagy, akkor ott napi 20-30 leszólítás az átlagos"

Te hol élsz? :D 2 és fél éve élek Pesten, minden nap tömegközlekedek, sétálok az utcán, betérek hetente legalább 3-szor egy plázába kaját venni, meg nézelődni a Libriben. Ha nem számítom a részeg csöveseket, meg az 50+os lepukkant munkásokat, akik utánam üvöltenek olyasmit, hogy "d.gnálak", akkor eddig kemény 0 pasi szólított le. Pedig átlagos kinézetűnek tartanak, van barátom is, aki mindig dicsér hogy szép vagyok, szóval annyira bányarém nem lehetek, bár való igaz, bombázó se vagyok.

Épp a napokban gondolkoztam ezen, az ismerőseim közül MINDENKINEK haveri társaságból lett párja, vagy régi iskolatárs, vagy valami, nem is ismerek olyan lányt, akit leszólítanak pasik (max buliban "jó a segged, kő kóla?" stílusban, meg a fent említett hőbörgések az utcán, amiket jó ízlésű lány nem vesz leszólításnak)

Nekem van párom, meg amúgy is félős vagyok, rettegek ismeretlenekkel beszélni, szóval én egyáltalán nem bánom, csak néha fura, hogy azért azt hittem, több vállalkozó szellemű pasi él legalább Pesten, ha már a saját kis 20ezres városomban nem divat a random ismerkedés.

Amúgy, akik azon nyekeregnek, hogy néha az a baj, ha leszólítotok lányokat, néha meg az, ha nem szólítotok, azokban felmerül, hogy esetleg, talán lehetséges, hogy a két dolgot nem ugyanaz az ember írja ki? :D A kérdező pl hiányolja, én hálát adok az égnek, hogy nem zargatnak, mikor megyek a-ból b-be. Hűha, nem mindenki ugyanolyan, micsoda meglepő fejlemény :D

22/L

2016. ápr. 21. 14:30
 32/32 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom hol él az, aki szerint napi 20-30 leszólítás normális.

Nézzük a számokat. Egy átlagos nő körülbelül másfél, vagy két, talán három órát tölt el egy nap tömegközlekedéssel, és az utcán. Ekkor van reális esély arra, hogy az utca embere leszólítsa. Ez azt jelenti, hogy átlagosan 3,6-7,2 percenként szólítja le valaki :O de ez teljességgel irreális. Látott, tapasztalt már valaki ilyesmit??

Kérdező, nem ez határozza meg azt, hogy te mennyire vagy szép. A 60-as években még divat volt például az egyetemisták körében, hogy az utcán, strandon egy lány után szóltak, füttyögtek, de ma már ez egyáltalán nincs így. És az ismeretségi körömben gyakorlatilag nulla azoknak a pároknak a száma, akik az utcán ismerték meg egymást. Már nem a hippi évtizedeket éljük, az emberek zárkózottabbak lettek, meg talán az is számít, hogy keleten vagyunk. Ha elmész Olasz, vagy Spanyolországba, na ott, már bátrabbak a férfiak az utcai leszólítások terén. De ott sem jöhet össze napi 20-30. Ez nem visszajelzés a kinézetedre, egyszerűen nem divat.

2016. ápr. 21. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!