Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért divat kihasználni a másikat?
Az egyik magyarázat az, hogy ma már nem olyan tökösek és határozottak a pasik, mint pl. 20-30 évvel ezelőtt. Tehát a nagyobb döntések előtt sok pozitív energiára, bátorításra van csupán szükségük (egy teljesen szerelmes és szexis csaj ezt nekik nagyon jól megadja) ahhoz, hogy lépjenek a saját életükben.
A gond ott van, hogy a pasik nem becsülik meg és/vagy nem ismerik fel az igazi, értékes örömforrásokat (mint pl. egy értelmes és odaadó nő) és nem értékelik őket, így könnyebb váltani, mint megtartani, pontosan úgy, mint a kínai piacon. 28 L
Ez egy elég nagy téma, viszont most megkíméllek a hosszú filozofálástól, és szigorúan a kérdésre válaszolok röviden:
A kihasználás mindkét nem esetében megfigyelhető. Van úgy, hogy nők használnak ki férfiakat, másik esetben a férfiak használnak ki nőket.
Ennek több oka is lehet: lehetséges, hogy az illetőnek ez az egész szórakozás, de az benne van a pakliban, hogy eredetileg nem célja a másikat megbántani, viszont érzelmileg szükséges valakire támaszkodnia. Aztán amikor már egyedül is meg tud állni a lábán, akkor a másikra nem lesz szüksége. Tehát ebben az esetben a társfüggőség, a gyávaság van a háttérben.
Kérdezd meg tőlük... Én ilyennel nem találkoztam élőbe, vagy nem tudtam róla.
Ez eléggé abszurd.
Köszönjük provokatív kérdésed.
Tudod ez olyan, vagy van gerinc,vagy nincs...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!