Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valami új divat vagy viselkedésforma a pasiknál? Ezt miért csinálják?
Hát ha Te a második randin tudod, hogy alkalmas-e férjnek, akkor ez volt a baj! Az csak szex ami egy hónapon belül történik. Utána már lehet vonzalom. De a nagy szerelem, sokkal később derül ki, tisztázodik.
Persze ettől még a hormonok dúlhatnak aznap este is!
Mint nálad!
Én is most éltem meg egy ilyet, egy 23 éves sráccal, szóval elég korán kezdik. :D
Az a vicc, hogy engem kb 2x kosarazott ki, hogy legyünk csak barátok, és elsőre ő "jött vissza hozzám" és kezdte újra ezt a seveled-senélküled kapcsolatot. Mert mi nem voltunk együtt hivatalosan, egy párként, de mégis úgy viselkedtünk 4 hónapig, mintha azok lettünk volna. (Szex nem volt, ő sem, és én sem akartam érzelmek nélkül - végül már csak nála hiányzott az a nagy szerelmes érzés). Heti 3-4x találkoztunk, 4-6 órákra, minden nap beszéltünk, mindenhova magával cipelt engem is, azt akarta hogy legyek vele mindig, mindenhol. Tervez(ett) velem programokat, stb.
Erre megint kikosarazott, hogy nem érzi azt a pluszt, most már inkább barátságot érez, mint "többet barátságnál" érzést. De azt akarja hogy legyünk barátok - mondtam hogy én ezt így nem szeretném. Ehhez képest, 4 nap szünet után, ír minden nap megint, mesél, hogy mi van vele, miket csinál, stb.
Ki érti ezt? Az tuti, hogy beszélni fogok vele, mert nekem nem megy a barátság.
Tapasztalt férfiként én is éltem meg hasonlókat nőkkel. Ugyanezzel a szöveggel tették be az ajtót.
Tulajdonképp nincs evvel semmi baj! Ahogy mások is írták, néhány randi, néhány hét, néhány hónap alatt nem mindig lehet megismerni egymást annyira, hogy valódi komoly kapcsolat alakuljon ki.
Én magam a gyors döntések embere vagyok, ám nem mindenki az. Azt a bizonyos pluszt az ismerkedés elején érzi az ember, ha pedig továbbra is fenn áll, akkor az szerelem. Aki hosszas randizgatás után sem érzi, az valóban jobb, ha véget vet a dolognak.
Kedves kérdező! Igen. valóban sok pasi csupán a szexre hajt! (Ugye ez nem újdonság számodra?)
Kedves hatos hozzászóló!
Jól értelmeztem, 4 hónapig "jártatok" szex nélkül? Csodálod, hogy vége lett a dolognak? :-o
Ha valóban akartad volna a pasit, akkor kívántad volna, tehát érdemes lett volna elcsábítani. A férfinak sokszor az jelenti a plusz érzést, ha a nő csábító, szexin izgató, amiért bármit megtenne. Térden vagy négykézláb mászna előtte, csakhogy megkaphassa.
Nekem úgy hangzik ez az egész, mintha régi házasok panaszkodnának, kiégtek, már minden tűz nélkül élnek. Nem együtt, inkább csak egymás mellett. Úgy csinálnak, mintha egy pár lennének, de ez csupán színjáték a külvilágnak.
Szerintem ebben semmi kivetni való nincs, 1-2 találkozás után max annyit tudsz eldönteni, hogy szimpatikus-e annyira a másik, hogy tovább találkozgass vele! A valódi megismeréshez hónapok kellenek, de akár év is. Ehhez pedig nyilván kellenek a közös programok, más kérdés, hogy amíg pl. nem vagyok teljesen biztos a dolgomban addig a családi programokat, szülőknek bemutatást nem ejtem meg, mert az hülyeség.
Ez van, ez nem hülyítés, egyszerűen az embernek idő kell míg rájön kit is keres igazán, ehhez pedig meg kell ismerni igazán a másikat, ebbe a szexet is beleértve és 1-2 találkozásból ez nem megy. Persze ilyenkor szarul esik a dolog, mert az egód piszkálja, neki nem kellettél igazán, majd kellesz másnak.. vagy lehet a következő pasit aki szimpatikus te ejted 2 hónapi ismertség után, mert nem az lesz akit keresel.
Dobtam lányt én is 3 hónapi "járás" után és engem is dobott nő 2 hónap után, ez benne van a pakliban. El kell tudni fogadni.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!