Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem szoktak leszólítani....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szoktak leszólítani. Ronda vagyok vagy már nem divat? L

Figyelt kérdés

Mindkét nemtől várom az ismerkedési tapasztalataitokat, amikor utcán, boltban, fagyizóban stb. teljesen ismeretlen (én azt látom, hogy mindenkinek inkább a haveri köréből van barátja) emberek leszólítottak.

Szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hányan szólítottak le összesen életemben. Általában rám nézni sem szoktak, de mostanában észre vettem, hogy néha egész helyes pasik néznek és mosolyognak, de nem mernek odajönni vagy én nem tudom. Én nem fogok odamenni, ezt ne írjátok.

A netes ismerkedés eddig nem nagyon jött be nekem, de úgy néz ki csak így lehetséges, mivel nincsenek nagyon haverjaim, csak barátnőim.

2016. ápr. 20. 18:43
1 2 3 4
 21/32 opened paradise ***** válasza:
66%

"Én nem fogok odamenni"

Akkor miért várod el a másiktól?

Amúgy lehet,hogy csak nem járkálsz olyan helyeken.

2016. ápr. 20. 19:45
 22/32 ~OnLány~ ***** válasza:

Szerintem kicsit tolakodás csak úgy a semmiből odaugrani egy vadidegen elé és bemutatkozni.Ha fiú is volnék,hülyét nem csinálnék magamból.

Más szórakozóhelyen,koncerten..de mikor épp valaki siet valahová,vagy épp a munkahelyére tart.. a semmiből elé vág egy idegen és elkezd beszélgetni vagy hadoválni valamiről. Nekem báris fura lenne.

Oké,ha már többször találkoztatok és összeszaladt a tekintetetek,akár már köszönő viszonyban vagytok és egymásra is mosolyogtok,akkor rendben van,ha erőt is veszel magadon és bemutatkozol.

Szerintem nem az a baj,hogy ronda vagy,inkább csak nem szeretnének átlépni egy határt,talán ha te is kicsit kedvesebben viszonyulnál,akkor vennék a jelet,hogy te is vavő vagy az ismerkedésre.

2016. ápr. 20. 19:55
 23/32 anonim ***** válasza:
"mennyire utálják, ha utcán/buszon/bármilyen közterületen idegen pasik szólítják le" - Nem utálnám, ha azt normálisan tennék, de ha csak odaböfögnek valamit ami legfeljebb az üresfejű libáknak jön be, ne csodálkozzatok, ha úgy teszek, mint aki meg se hallotta.
2016. ápr. 20. 19:57
 24/32 anonim ***** válasza:
96%

Pesti vagyok születésem óta, és még egyetlenegy nőismerősömtől sem hallottam, hogy bárki is leszólítótta volna az utcán valaha. Akik ilyen 20-30-akat mondanak nagy magabiztossággal, azok biztos, hogy elvesztették a kapcsolatot a külvilággal, ugyanis ha ez történne, tudnánk róla máshonnan is, nem csak tőletek.

Btw én sem szólítottam le sohasem lányt, túl lámpalázas vagyok, ha idegennel kell beszélni, plusz nem valami szép, így ezzel a kettővel tuti nem lenne esélyem, ezzel tisztában vagyok.

2016. ápr. 20. 20:29
 25/32 anonim ***** válasza:
Nekem az összes lány ismerősömet rendszeresen leszólítják, legalábbis akikkel viszonylag sok időt töltök, azoknál látom. Gondolom amikor egyedül vannak, akkor még jellemzőbb ez. Ja, és ebbe beleszámítanak a szépek és a csúnyák is.
2016. ápr. 20. 20:59
 26/32 anonim ***** válasza:

"Én nem fogok odamenni, ezt ne írjátok. "

:D Ez aztán a hozzáállás... ilyen lány aztán várhatja, h egyenlő félnek tekintsék

2016. ápr. 20. 23:29
 27/32 anonim ***** válasza:
93%

:O napi 4-5/20-30 leszólítás Budapesten??? Engem 6 éve alatt csak egyszer!! szólítottak le. Pedig állítólag nem vagyok csúnya.

Szerintem, Kérdező a kisugárzásodban van valami, ami miatt ez nem történik meg annyiszor. Például én elgondolkodó, nagyon introvertált ember vagyok, és még buliban sem mernek oda jönni hozzám az emberek. Azért, mert olyan az arckifejezésem, mintha folyton egy másik dimenzióban lennék. (komolyan! :D) 22N

2016. ápr. 21. 08:22
 28/32 anonim ***** válasza:
92%

Annyire birom mikor férfiak akarják megmondani, hogy a nőket hányan szólítják le. Honnan veszitek, bekövetitek az összeset?

Annak a nagyeszűnek aki szerint az tuti ronda akit nem szólítanak le, és hogy egyetemvárosban ennyi meg enyni leszólításnak KELL(LOL) lenni: van olyan barátnőm aki ha szóba állna veled feneked a földhöz csapkodnád örömödben, jár szórakozóhelyekre mindig van kezdeményező pasi, de utcán a büdös életbe nem szóltak hozzá, na ezt tedd össze.

A koléganőid kamujai meg senkit nem izgatnak, valszeg téged akarnak vele húzni, hogy egyen a fene, így sem vagy még elég frusztrált :) :P

a csövesek, hittérítők, adománygyűjtők, jegyeket béreleteket is beéeszámít igaz :) lehet őket is ez találja meg. Budapestnek mindenki rohan, emberek nagy részének füles a fülébe, nem igazán látok magam körül ugrabugráló leszólító emberkéket.

2016. ápr. 21. 08:50
 29/32 anonim ***** válasza:
Eléggé forgalmas szoktam reggelente és munkából hazafelé megfordulni Budapesten, metró, több buszjárat, két villamosjárat, de nem szoktak leszólítani. Mindenki rohan, megy valamerre, iskolába, dolgozni... stb. Aki leszólít, az inkább csöves, vagy útbaigazítást kér, vagy benyög valamit a szembejövő nőknek válogatás nélkül, mert azt hiszi, vicces, és vihogva megy tovább. Csak azért mert nagy város, nem nő meg a leszólítók száma. Pont mert nagy város, nagyobb a nyüzsgés és mindenki megy a maga dolgai után.
2016. ápr. 21. 12:15
 30/32 anonim ***** válasza:
Eléggé forgalmas helyen... (jav.)
2016. ápr. 21. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!