Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem mer leszólítani az utcán egy nőt, az egy gyáva lúzer?
Tegnap bementem a városba tök egyedül. Sok videót láttam, és sztorit hallottam arról, hogy lehet így ismerkedni.
Én gyakorolni akartam volna tegnap, és a gátlásaim félelmeim leküzdésére fókuszálni. Nem úgy mentem, hogy most barátnőt szerzek.
Járkáltam vagy két órát, és semelyik csajt nem mertem megszólítani. :(
Általában a pasijukkal voltak, vagy barátnőkkel, és sok csaj sétált egyedül is, de azok túl szép csajok voltak hozzám.
Eredménytelenül, és cselekvés nélkül zárult a tegnapi nap. :(
Viszont nem akarom ennyiben hagyni, mert más egyéb, jobb ötletem nincs, és tetszik kívülről nézve ez a műfaj. :)
Adok egy tippet, menj el kirándulni egy olyan városba ami messze van a lakhelyedtől és ott próbálkozz először.
Így benned lesz az hogy ezeket a nőket 10000% hogy többet az életbe nem látom, vagy ha mégis akkor úgysem fognak megismerni, szóval nem gáz ha beégek.
Franknek megy a leszólitgatás:
Nagyon forgalmas helyen szerintem nem érdemes. Ott mindig sietnek valamerre. Külvárosban hétvégén viszont érdemes lehet elengedni egy-két mondatot:
"Szia! Tudom, hogy szokatlan dolog ismeretlenekkel beszélgetni, de wow, gyönyörű vagy. A párod szerencsés ember lehet."
Ennek két kimenetele van:
"Ó, köszönöm, aranyos vagy."
"Köszönöm, aranyos vagy, de nincs párom."
Természetesen a testbeszédet és a hangszínt is figyeld.
20/F
"A párod szerencsés ember lehet."
Na ettől megyek falnak, mikor ilyen sablonosan akarják kipuhatolni, van-e valakim. Erre nem reagálok. Semmi köze ismeretleneknek a magánéletemhez.
Ez kb. úgy hangzik, hogy "szia, járunk/lefekszünk?"
Nem az volt a cél hogy itt előre meghatározott dumákat adjak a kérdező szájába, hanem hogy szedje össze magát, és ne fosson. Csak mondjuk egy példán keresztül egyszerűbbnek tűnt elmagyarázni. De én meg azt mondom, hogy igazából totál mindegy mi a rákot magyarázol a csajoknak, ha azt olyan hittel tudod mondani, hogy meg sem meri kérdőjelezni, hogy valóban ezt gondolod-e, vagy csak egy betanult szöveget nyomsz le nekik.
Függöny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!