Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a pontos "Lúzer-spektrum" a nőknél?
Olvasgattam néhány kérdést, ahol a "Lúzer" kifejezést használják és érdekelne, hogy szerintetek mik a határai, mik azok amik még bele esnek, mik azok amik már nem.
Nyilvánvaló, hogy a magamfajta ocsmány és alacsony férfiak azok, de mik az egyéb tipikus jellemzők, mik a határok ?
Több szempont szerint is.
Első igazat is ír valamilyen szinten,a pénz fokmérője mennyire vagy sikeres,hogy mennyire vagy túlélő.
De a pénz önmagában semmit se ér,hogy mellette nincsen stílusod és egy ,,paraszt" vagy,úriembernek születni kell a paraszt terem.
Mindemellett lássa rajtad,hogy sikeres vagy és céltudatos.
Ne legyél se vékony se dagadt,főleg vékony ne,undorodnak tőlük.
Én láttam már buliba odament egy nyikhaj gyerek a lányhoz,a csaj olyan szinte elküldte,hogy a srác lesett félóráig,hogy mit akar ő ott,nem látja mennyire más súly csoport,menjen edzeni előbb legyen férfi majd utána beszélgethetnek.
80kg alatt a pali nem pali,ezt nők mondták,legyen széles vállad,karod,legyél férfias.
Viselkedj férfiként,ez nagyon nagyon fontos.
Tudj a nővel bánni,tud nőként kezelni.
LEgyen meg benned az akire vágynak.
Menjél el sportolni,figyelj a külsődre,fejleszd az EQ-dat,fejleszd a személyiségedet,legyen meg benned a vágy a többre,ez a kulcs.
A nők nem hiába panaszkodnak,hogy a palik nem férfiak már,elvannak el söröznek,panelba otthon tespednek,nincsen bennük élet,nem tudnak rájuk felnézni.
Ezt állandóan hallgatom,és kajak szégyellem,hogy ilyen férfiak vannak,férfiak inkább éretlenek.
4
és azt honnan tudják? nincs senkinek a homlokára írva. bárki mondhat bármennyit.
Kérdező 100pasiból 98lúzer a szemükben,ilyen anyagias felszines világ soha nem Magyarországon!
Külföldön nem ez megy!
De látják utolsó,ösztönös.
Ránéznek egy palira mindent látnak,ezért könnyebb nekem,mert rajtam egyből hozzákapcsolják,hogy a nők szeretnek,külső és belső alapján.
Nem nagyképűség.
7-es igen,de nézd meg,hogy néznek ki a külföldi lányok nyugaton.
Huhhhh hát nem sok csúnyább nőt láttam már.
Hátizsákos frodó,otthonka,undorító ruhák,konkrétan a német,osztrák nők szexualitása divergál a mínusz végtelenbe,a nőiesség szikrája sincsen.
Itthon egy igazi nő igazi nő,fullos,szexy,csinos,fel tud öltözni,tudja mire gerjednek a pasik.
Nyilván nem fogja magát bárkinek odaadni,csak a legjobbaknak,egy nyugati nőnek nincsen választási lehetősége mert rondák.
Nézd meg a németeket miért jönnek ide és oroszokhoz,vagy Litvániába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!