Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a pontos "Lúzer-spektrum" a nőknél?
Olvasgattam néhány kérdést, ahol a "Lúzer" kifejezést használják és érdekelne, hogy szerintetek mik a határai, mik azok amik még bele esnek, mik azok amik már nem.
Nyilvánvaló, hogy a magamfajta ocsmány és alacsony férfiak azok, de mik az egyéb tipikus jellemzők, mik a határok ?
Szerintem a lúzer pasi:
-az ágyban hozzáérnek és azonnal elsül
-igénytelen
-önmagát sajnáltatja
-nőgyűlölő
-bátortalan
-nem tudja hogy kell nőként bánni egy nővel
-képtelen orgazmust okozni
-örökösen pesszimista, nyavalyog
Szerintem ez a lúzer pasi ismertetőjele.
"Szerintem a lúzer pasi:
-az ágyban hozzáérnek és azonnal elsül
-igénytelen
-önmagát sajnáltatja
-nőgyűlölő
-bátortalan
-nem tudja hogy kell nőként bánni egy nővel
-képtelen orgazmust okozni
-örökösen pesszimista, nyavalyog
Szerintem ez a lúzer pasi ismertetőjele."
Azért az is elég gáz, hogy te ha valakit elutasitasz, ezeket nem mered a szemébe mondani, a lányok 95%ára érvényes ez, hogy inkább bekamuzzák, hogy van barátjuk, minthogy az igazat valakinek a szemébe merjék mondani...
"13# Inkább az a gáz hogy fingod sincs róla mitől férfi egy férfi, csak megy a nőgyűlölet ezerrel, meg az önsajnáltatás :)"
Ne tereld a szót a lényegről, gyávák vagytok ahhoz, hogy valakinek pl privátban ezeket a szemébe megirjátok/mondjátok... Miért hiányzik a nőkből az őszinteség?
"80kg alatt a pali nem pali"
Na jó, szerintem meg aki lúzernek tart valakit, csak azért mert nincs 80 kg, és azt mondja rá, hogy nem férfi, az nem nő, csak egy undorító pcsa.
Ja igen és nem az őszinte pasi kell nekik,hanem az aki össze-vissza kamuzik nekik,hogy merre járt,milyen sportokat űzött,holott annyi köze a sporthoz hogy sportcipő vonzata,sorolhatnám!
Nem módi már az őszinteség,a hűség,a becsületesség!
Aki nem tudja előadni magát,felépíteni egy olyan képet a nő előtt hogy mekkora Isten akkor uncsi,lúzer,stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!