Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a pontos menete egy esküvőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a pontos menete egy esküvőnek? Mit kell intézni, beszerezni?

Figyelt kérdés
Milyen ötletekkel lehet feldobni a lagzit ? Minden érdekelne !
2015. júl. 29. 21:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hat sok melo van vele, bar itt most az igenyeidtol es a penztarcadtol fugg.

Mi elsore a helyszineket neztuk meg, sok telefon, egyeztetes, helyszini latogatasok stb. Aztan megbeszeltuk a menut, a dekorciot.

Ezutan templomba mentunk idopontot egyeztetni, ezt kovette 4 alkalom jegyesoktatas.

Aztan varrono utan vadasztam. Vele is egyztetes, probak, mivel koszruslanyok ruhaja is varratva volt, azt veluk is idopontot egyeztettem, elkisertem oket stb.

Ezutan ceremoniamestert kerestunk. Nem tudom hanyan lesztek, mi 80an voltunk, meghaltam volna nelkule. Nagyon nagy segitseg.

Kb 4 honappal elotte kikezbesitettuk a meghivokat, mindenkinek szemelyesen.

A tortaval nem veszodtunk, mert egy rokonunk cukrasz, igy ajandekba kaptunk. 1x talalkoztunk vele emiatt, megbeszelesre es kostolora.

Fodrasznal 1 honappal elotte voltam probara.

A karikagyuruket is egy honappal elotte vettuk meg.

Majd az aprosgok: ultetokartya, naszpar, gyuruparna, kituzok, diszzsebkendo, ekszerek, fehernemu, meg 1000 millio aprosag.

Sok minden kell hozza, idoigenyes dolog megszervezni. Az utolso 1 honapban mar a tokom tele volt :D

2015. júl. 29. 21:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Ja az eskuvore meg a ceremoniamester intezett jatekokat, marha jo voltak :D
2015. júl. 29. 21:38
 3/9 anonim ***** válasza:

Nálunk úgy volt: helyszín, dátum, zenészek, vőfély, anyakönyvvezető, templom, ruha, cipő, virágos.

Aug 1-i esküvőnkre májusban kezdtük el osztani a meghívókat...

Apróságokat esküvő előtt egy héttel intéztük....

2015. júl. 29. 22:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Helyszínt és zenészeket másfél éve választottunk, érdemes időben jelentkezni, mert a jó helyek, felkapott zenekarok akár másfél 2 évre előre is foglaltak lehetnek. Pont tegnap mondta az éttermesünk, hogy két évre előre minden hétvégéjük foglalt már...
2015. júl. 29. 22:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Amivel föl lehet dobni egy lagzit, az a lufiposta. Remek dolog, igaz, nem olcsó, és jókora előkészület is kell hozzá, és olyan étterem, ahol ha fölengednek 40 lufit, sokáig látszik, tehát szűk terű udvar, sok fával nem igazán alkalmas rá. Általában sötétedéskor kezdődik, és jó sok időre lefoglalja a násznépet. Mikor kimennek a teraszra, és egyszerre fölengedik a ledes lámpácskával ellátott lufikat, melyen a jókívánságaik is szélnek lesznek eresztve, hát gyönyörű látvány, sokáig nézni a fényes apró csillagokat, ahogy távolodnak. Szinte összekovácsolja az a kis társaságot az együttcsinálás öröme és valamiféle szakrális érzés is eluralkodik ilyenkor az emberen. eddig minden esküvőn frenetikus sikere volt, igaz, kell hozzá egy ez ügyben kitanított vőfély is, hogy tényleg "együtt" legyen csinálva. Ha érdekel, leírom részletesen is.
2015. júl. 30. 09:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Nálunk így volt a sorrend:

1. Karácsony előtt lánykérés

2. Januárban: vendégek összeírása, létszám. Időpont eldöntése, anyakönyvvezetőnél bejelentkezni. Étterem választás, zenész

3. Februárban: fotós, ceremóniamester, ruhák, gyűrűk, meghívók.

4. Március: meghívók kiosztása, csokiszökőkút intézése

5. Április: ékszer, hajdísz, tánctanulás

6. Május: cipő, ingek, harisnya. Ültetőkártyák, tánctanulás folytatás, nászút szervezése

7. Utolsó héten: egyeztetés az étteremmel, ceremóniamesterrel, kozmetikus, manikűr-pedikűr, próbafrizura, próbasmink, vendégváráshoz üdítők, szendvicsek, sütik intézése, gyertyavásárlás

Május 31-én volt az esküvő, és tökéletesre sikerült 5 hónap alatt is, nem kell évekig szervezni.

2015. júl. 30. 10:46
 7/9 anonim válasza:
Mi most készülünk az esküvőre, májusban lesz, de barátaink tanácsolták, akiknek tavaly volt, hogy időben el kell kezdeni lefoglalni mindent. Tehát mi először termet foglaltunk, aztán elmentünk a zenekar után.Fényképészt is foglaltunk már. A fodrászommal még addig beszélünk, de már elválalta a frizurát. Már itthon összeirtuk, hogy kiket akarunk meghivni. Most szerkesztenénk a meghivot, de egyelőre még programot nem találtunk hozzá. Ma irtunk a videosnak is, meg a ceremoniamesternek is...20.korul megyunk ruhát nézni.
2015. júl. 31. 14:11
 8/9 A kérdező kommentje:
:) köszönöm az eddigi válaszokat ! Kinek hol volt az esküvője ?Bulija ? :)
2015. júl. 31. 19:40
 9/9 anonim válasza:
Nálunk a falusi kulturházban lesz.
2015. aug. 1. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!