Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a pontos menete egy esküvőnek? Mit kell intézni, beszerezni?
Hat sok melo van vele, bar itt most az igenyeidtol es a penztarcadtol fugg.
Mi elsore a helyszineket neztuk meg, sok telefon, egyeztetes, helyszini latogatasok stb. Aztan megbeszeltuk a menut, a dekorciot.
Ezutan templomba mentunk idopontot egyeztetni, ezt kovette 4 alkalom jegyesoktatas.
Aztan varrono utan vadasztam. Vele is egyztetes, probak, mivel koszruslanyok ruhaja is varratva volt, azt veluk is idopontot egyeztettem, elkisertem oket stb.
Ezutan ceremoniamestert kerestunk. Nem tudom hanyan lesztek, mi 80an voltunk, meghaltam volna nelkule. Nagyon nagy segitseg.
Kb 4 honappal elotte kikezbesitettuk a meghivokat, mindenkinek szemelyesen.
A tortaval nem veszodtunk, mert egy rokonunk cukrasz, igy ajandekba kaptunk. 1x talalkoztunk vele emiatt, megbeszelesre es kostolora.
Fodrasznal 1 honappal elotte voltam probara.
A karikagyuruket is egy honappal elotte vettuk meg.
Majd az aprosgok: ultetokartya, naszpar, gyuruparna, kituzok, diszzsebkendo, ekszerek, fehernemu, meg 1000 millio aprosag.
Sok minden kell hozza, idoigenyes dolog megszervezni. Az utolso 1 honapban mar a tokom tele volt :D
Nálunk úgy volt: helyszín, dátum, zenészek, vőfély, anyakönyvvezető, templom, ruha, cipő, virágos.
Aug 1-i esküvőnkre májusban kezdtük el osztani a meghívókat...
Apróságokat esküvő előtt egy héttel intéztük....
Nálunk így volt a sorrend:
1. Karácsony előtt lánykérés
2. Januárban: vendégek összeírása, létszám. Időpont eldöntése, anyakönyvvezetőnél bejelentkezni. Étterem választás, zenész
3. Februárban: fotós, ceremóniamester, ruhák, gyűrűk, meghívók.
4. Március: meghívók kiosztása, csokiszökőkút intézése
5. Április: ékszer, hajdísz, tánctanulás
6. Május: cipő, ingek, harisnya. Ültetőkártyák, tánctanulás folytatás, nászút szervezése
7. Utolsó héten: egyeztetés az étteremmel, ceremóniamesterrel, kozmetikus, manikűr-pedikűr, próbafrizura, próbasmink, vendégváráshoz üdítők, szendvicsek, sütik intézése, gyertyavásárlás
Május 31-én volt az esküvő, és tökéletesre sikerült 5 hónap alatt is, nem kell évekig szervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!