Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányokat kérdezem, akik szerint túl sok ma a pipogya, lúzer, gyenge srác az ismerkedés területén, hogy ti hogyan közelítenétek magatokhoz a helyünkben?
Na ez egy jó kérdés.
Most biztosan le fogják írni, hogy kedvesen, udvariasan és akkor nagy baj már nem lehet.
Aztán a valóság egy másik kérdés.
Ez az én elméletem:
Szerintem azzal nincs gond, amikor úgy haverilag kezdődik az ismerkedés. De ahhoz a fiú ne ragadjon a barátzónába, néha feszegeni kell a határokat. Legalábbis szavak szintjén. Néhány elejtett kétértelmű megjegyzést be lehet szúrni, azt hadd gondolkodjon a lány rajta.
Nekem így sikerült a kapcsolatom. Barátságnak indult, és valami mássá nőtte ki magát. Egy idő után mi is kacérkodtunk a másikkal, és figyeltük a másikat, hogy meddig lehet elmenni.
Itt megvan a menekülési útvonal is a férfinak, hogy visszakozzon ha látja, hogy a nő nem vevő rá.
Valo igaz hogy sok ferfibol hianyzik a magabiztossag, de szerintem ez nem veletlen. Marmint hogy legyenek a ferfiak ferfiak, ha a mai lanyok 13 eves koruktol vedelnek lereszegednek es nagyon khmm.... "kezdemenyezok?"
Azt hiszem hogy a kerdes sok gondot felvet es a valaszt a mai tarsadalom alapjaiban keresnem. Kezdhetnenk mondjuk ugy hogy nem kene minden lanynak ribizlinek lennie. Ha ferfi lennek en sem tudnek mit kezdeni a mai nok nagy tobbsegevel (tisztelet a kivetelnek persze!!!!), de azt hiszem hogy a Ti helyetekben keresnek olyat aki nem az atlag.
Ha nem haragszotok meg, csak a lányok őszinte és előítéletektől mentes válaszaira volnék kíváncsi.
Köszönöm
Ilyet ne kérdezz egy Nőtől, mert mindegyik mást mondana. Valahol ez az izgalmas az egészben, hogy valami olyan megmérettetésen indulsz ahol nem is tudod a szabályokat, csak menet közben kitalálod.
Egy jó nagy improvizáció az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!