Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik bénák a való életben való ismerkedésben, azok az interneten mit várnak?
Mondjuk egy kicsi bátorítást, ösztönzést, nem lehúzást. :)
Amúgy próbálkozni lehet, miért ne? Szerintem interneten könnyebb.
#2: Mindenki magából indul ki. Én meg nem vagyok buta.
Csak nem értem mit erősködnek itt az ismerkedésben azok akik az utcán meg sem mernek szólítani senkit. De itt meg a szerelmet keresik és a neten "vagány" arcnak képzelik magukat.
Én már személy szerint jelenleg semmit.Amikor elkezdtem neten próbálkozni,sok reményt fűztem hozzá,hogy na talán ott összejöhet bármi.Ha már a való életben semmi,talán ott...
Azóta eltelt jó pár év,és azóta már tudom,hogy túl naiv és hülye voltam,hogy apró reményt is fűztem ehhez.
Ugyanúgy ott is levegőnek néznek a nők,mint a való életben és még csak esélyt sem kapok semmire sem.
Egy randiig nem tudtam egyet sem elhívni,mert alapból elutasítanak anélkül hogy egy picit is megismernének...
így pedig esélyem sincsen bármire is.
23/F
Én éloben... Felek oda menni egy lanyhoz.
Neten ilyen nincs.
Mar 6 csajt szedtem fel eddig valamilyen netes oldalon.
Szoval en azt hogy megismerjek valakit aki singli. Es utana tudjak vele talalkozni
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!