Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mutogatják magukat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

R. Barna Péter kérdése:

Miért mutogatják magukat meztelenül a nők az interneten?

Figyelt kérdés
2015. febr. 10. 10:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
61%
Nem tudom, de én nagyon élvezem :D Hajrá lányok :)))))
2015. febr. 10. 10:12
 2/16 anonim ***** válasza:
52%

miért küldnek a pasik ismeretlen lányoknak a farkukról képet itt? :D

akik pl fizetős webkamera műsort adnak azok pénzért csinálják

van akinek ez izgató

van aki egó növelésből (ha már az agyát nem tudja legalább az egóját növeli)

van aki nem mutogatja, de a volt pasija feltette a képeit

...

2015. febr. 10. 10:13
 3/16 anonim ***** válasza:

Milyen nők?? Az interneten belül hol??

Erre így nem lehet választ adni.

Vannak webkamerás oldalak, ahol modell alkatú nők pénzért mutogatják magukat meztelenül.

Vannak önbizalom hiányosak, akik az életben nem kapnak érdeklődést és elismerést, a neten viszont megkapják.

Stb.

L20

2015. febr. 10. 10:15
 4/16 anonim ***** válasza:
Mert r.i.bancok ...
2015. febr. 10. 10:18
 5/16 anonim ***** válasza:
Sztem ezt hagyjuk is. Nem szoktam neten ismerkedni, de néha napján adódik helyzet hogy beszélgetek férfiakkal. Ti fél órás beszélgetés után, mért tértek át rögtön a szexre, holott nem is ez volt a kiinduló téma??Arról nem is beszélve, hogy szinte már elvárás lenne egy beszélgetéshez, hogy küldjünk meztelen képet.
2015. febr. 10. 10:23
 6/16 anonim ***** válasza:
21%

Te nem az igazi Dowd vagy!

2015. febr. 10. 10:26
 7/16 anonim ***** válasza:
12%
Ami azt illeti nagyon is az vagyok :D (csak kissé cinikusabb már mint egy éve voltam)
2015. febr. 10. 10:27
 8/16 anonim ***** válasza:
10:23 As... ez nm mindenkire igaz még ha mar baratnőm lenne sem kernek :D. es am meg kerdesre valaszolva. mer ettől nő az egojuk meg sokfiu erdeklodeset felkelti..mondjuk en pont h iennel nm állnék szóba namind1
2015. febr. 10. 10:28
 9/16 anonim ***** válasza:

Kedves #5-ös:

Én is több lánnyal beszélgettem neten keresztül, volt akivel nem ismerkedés céljából és elég sok elmondta magától (minden előzmény nélkül), hogy mikor van meg neki éppen, vagy hogy ő még szűz...szóval ez kb olyan, hogy éhes disznó makkal álmodik...nem minden férfi és nő ilyen...de van aki ezt teszi amit te leírtál...sőt volt olyan aki beavatott abba, hogy mikor hogyan szokott maszturbálni, miközben teljesen más volt a téma...szóval nem kell sajnálni a női nemet :)

2015. febr. 10. 10:34
 10/16 anonim ***** válasza:

#5:

Drágám! miért van az, hogy itt megismerkedek egy nővel és második, harmadik levélváltás után kapok puncis képet, kérés nélkül is? :-P

2015. febr. 10. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!