Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mutogatják magukat meztelenül a nők az interneten?
Egyetértek Kiadsam-el.
A lányokat sem kell ám félteni. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy egyre inkább ők is megengedik maguknak azt amit sok srác is megenged magának.
Persze lehet kattogni azon, hogy ez most mennyire nőies/nem nőies, de a lényeg az, hogy nekik is joguk van azt megtenni amit egy srác megtesz.
Sarkítva a példát: Pont annyira lehet hül*ének nevezni egy lányt a meztelen fotózás miatt, mint azt a srácot aki képeket küldözget kérés nélkül a farkáról.
Mert lássuk be: ha kérnek tőle ilyen képet akkor bevállalós max, ha meg nem kérnek de mégis küld akkor meg nem kicsit tolakodó :D Az más kérdés, hogy srác még nem sértődött meg ha lány küldött neki meztelen képet csak úgy, fordítva meg mindig ez a helyzet :D
Dowd:
"Az más kérdés, hogy srác még nem sértődött meg ha lány küldött neki meztelen képet csak úgy, fordítva meg mindig ez a helyzet"
Ez a mindig nem mindig :D volt egy lány itt akit elhagyott a pasija, a falat kaparta a szex hiánya miatt, napi többször masztizott és volt amikor itteni "véleményt kérő" képekre és egyéb válaszai miatt kapottakra csinálta :D
elképzelte, hogy az új pasijáé és azzal dugja :D és ezt megosztottam velem skype mikrfonozás közben :D
szóval van aki előnyt is kovácsol ebből :D
Ennyire mélyen nem durvulok gyakorin, közismert, hogy nem csajozom itt :DDDD
Bár remek isemrettségeket kötöttem nem egy emberkével :)
én régen itt ismerkedtem, aztán a barátnőm talált rám itt :D
de leveleztem/levelezek, skypeoztam (írás/mikrofon/webcam(nem szexcam!)) pár lánnyal akik kiírták, hogy beszélgetni szeretnének...addig okés is, hogy beszélgetés, de nagy részük elég gyorsan áttért a szex témára, vagy utalásokat tett...szóval az itteni lányokat nem kell ám félteni :) elég csak a kérdéseket megnézni :D 12 évesen napi 6-7x is csinálják egyesek meg egyéb dolgok, szóval nekik is meg vannak a vágyaik :) max nem avatnak be :D de nem kell csajozni ahhoz, hogy ezeket megtudd :)
Mert izgatja őket a tudat.
Van akire ez izgatóan hat. rám meg a képeik.
Isten megáldja az exhibicionista csajokat, és jó szokásukat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!