Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bele lehet szeretni úgy valakibe, hogy csak interneten meg telefonon beszéltek rengeteget, és sok képet látsz róla, de élőben nem találkoztok?
És ha annyit beszéltek, hogy mindent tudsz a személyiségéről?
Amúgy csak elméleti kérdés. :)
Sajnos igen, és ezt ki is használja sok Szociopata ember. A szeretethiányos embereket szívatják kamu profil mögül.
Én is jártam így, a lánynak volt 1200-1300 ismerőse, sok kommentje, meg minden, de egy kamu profil volt facebook-on.
Interneten csak óvatosan, mert soha nem tudhatod, ki ül a monitor másik oldalán.
26/F
Ez azért durva...mondjuk ha pl minden nap sokat beszél az ember a legkülönfélébb témákról valakivel, akit csak interneten ismer, és elég sokáig, akkor is előfordulhat ilyen? :(
Miért sajnos?
Volt hogy ő írt rám éjjel fél egykor, hogy nem tud aludni, mert náthás, meg minden. Úgy éreztem, hogy már mindent tudok róla, de minden csak kitaláció volt.
Ott bukott ki a dolog, hogy a személyes találkozót mindig keresztül húzta valami nyűg nála. Aztán rákerestem google képkeresővel a képeire, és a 80%-ukra kihozott egy ukán modellt. :(
Megszívtam, de megérdemlem, mert naív hímtag voltam. Honnan is gondoltam, hogy kellenék egy ilyen nőnek, vagy bármilyennek is. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!