Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ne legyenek lúzer pasijaim?

Figyelt kérdés
Komolyan már elegem van abból, hogy szórakozóhelyen vagy bárhol csak a lúzer pasik teszik meg az első lépést, vagy a külföldiek...komolyan. Hogyan lehet jó pasit felszedni és hol?!

2015. szept. 13. 16:59
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
4%
Probalj meg te is kezdemenyezni es akkor talan olyant is talalsz amilyent szeretnel. :) amugy az sem mindegy hogy nezel ki, ha csunya vagy ne csodalkozz,hogy a normalis pasik elkerulnek.
2015. szept. 13. 17:00
 2/34 anonim ***** válasza:
54%
Felszínes p.csa...
2015. szept. 13. 17:03
 3/34 A kérdező kommentje:
Jártam már valakivel, aki elég felszínes volt, gazdag, és ő azért járt velem, mert szép arcom volt és megkapó a személyiségem. Szóval nem vagyok csúnya. Viszont őt sem egy buliban szedtem fel...mármint igen, de már rég ismertük előtte egymást.
 4/34 A kérdező kommentje:
Nem vagyok felszínes, csak nem akarok egy lúzerral járni, ennyi.
 5/34 anonim ***** válasza:
21%
Basszus,most komolyan nem talalsz egy normalis ferfit? Ne csak arra varj,hogy ok fussanak utannad mert akinek van onbecsulese,jol nez ki es kelloen szereti magat az nem fog senki utan futni.
2015. szept. 13. 17:07
 6/34 anonim ***** válasza:
6%
ohh de sajnállak! :(
2015. szept. 13. 17:08
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
Definiáld a lúzert légyszives.
2015. szept. 13. 17:08
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Kit tekintesz lúzernek? Amúgy "normális" férfiak nem szórakozóhelyen ismerkednek, legalábbis nem komoly céllal.
2015. szept. 13. 17:16
 9/34 A kérdező kommentje:

Akkor hol ismerkednek?

Hogy ki a lúzer? Nem tudom így pontosan, de már az első benyomás sem pozitív róla...pl. szánalmas csajozós dumákat nyom és próbál úgy nézni, de nem jön össze neki szegénykének, vagy csak egyszerűen túl alacsony, stréber kinézete van vagy van valami baja, pl. tikkel a szemével stb.

2015. szept. 13. 17:23
 10/34 anonim ***** válasza:
58%
Szóval csúnya vagy, de azért egy cumshotot megér az arcod?
2015. szept. 13. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!