Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ne legyenek magas elvárások?

Figyelt kérdés

Én nőként kifejezetten örülök annak, ha valakivel ismerkedem, és azt tapasztalom, hogy magasak az elvárásai a potenciális partnerével szemben. Nem szívesen lennék olyannal, akinek bárki jó, hiszen akkor egyáltalán nem érezném magam értékesnek a kapcsolatban, bármikor lecserélhető lennék.

Szerintem a jó kapcsolatok abból lesznek, ha mindkét fél az elvárásainak megfelelő társat választ.

Ti hogy látjátok?

2015. jún. 29. 09:03
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
30%

MI unjuk már ezeket a kérdéseket!!!

Úgyhogy itt is hagyom!

2015. jún. 29. 09:10
 2/31 anonim ***** válasza:
52%

Miért ne legyenek?

Mert 30 évesen is szingli leszel azért.

Persze,ha egy bombázó vagy,akkor teljesen mindegy.

Én mindenesetre nem nagyon bírom az olyan nőket,akik fennhordják az orrukat...

Szerintem sokan vannak ezzel így.

Nem azt mondom,bárki jó.

Nem,de az egészséges középutat meg kell találni,különben egy beképzelt ribinek fogsz tűnni.

2015. jún. 29. 09:29
 3/31 A kérdező kommentje:
# 2: Soha nem okozott gondot, hogy az igényeimnek megfelelő partnert találjak. Épp az volt a probléma, ha leadtam az igényeimből, vagy olyan partnerrel jöttem össze, akinek nem voltak túl magas elvárásai a nőkkel szemben, mert abból nem lettek értelmes kapcsolatok, hamar vége is szakadt.
2015. jún. 29. 09:35
 4/31 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem kell is, hogy legyenek reálisan magas elvárások. Csak kell hozzá bizonyos önismeret is, hogy tudjuk, kire van valóban szükségünk. Ha csak úgy választunk, hogy mindegy, csak ne maradjuk egyedül, egy életen át csak vegetálni fogunk a másik mellett. Így visszagondolva azt tudom mondani, hogy nagy szerencse, hogy volt annyi eszem, hogy ne adjam lejjebb az elvárásaimat.
2015. jún. 29. 09:37
 5/31 anonim ***** válasza:
66%
Nem egészen értem a gondolatmenetedet, a legjobb nőt is unja valaki, elvárástól függetlenül.
2015. jún. 29. 10:03
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

Azért az is számít, hogy milyen szempontból vannak magas elvárások.

Külső/intelligencia/milyen ember az illető?

2015. jún. 29. 10:03
 7/31 anonim ***** válasza:
66%

Én abszolút egyetértek veled, és szerntem elég nagy butaság ezeket az elvárásokat szidni, meg "lejjebb venni"- én személy szerint sem tisztelni, sem szeretni nem tudnék egy olyan embert, aki az elvárásaimnak nem felel meg.

Gyakorin sok embernek az is magas elvárásnak számít, ha szeretnéd, hogy legyen egy értelmes munkája, és ne munkásszállón lakjon. Sokaknak az is értelmetlenül magas elvárás, hogy figyeled a helyesírását, a szóhasználatát, a gesztusait. Sőt, sokaknak az is irracionális elvárásnak minősül, hogy szeretnéd, ha a párod neked tetsző legyen, és ne valaki olyan, hogy ha ránézel, a világból kifutnál szíved szerint.

De ez a gyakoris közösség, a való életben azért a legtöbben (legalábbis, remélem, mert ha nem, elég sok baj van a világgal) úgy gondolkodnak, mint te. Én nem örülnék neki, ha valakinél csak azért jöhetek szóba, mert "lejjebb adta az igényeit" (mintha ilyet lehetne értelmes keretek között tenni), vagy mert neki már annyira mindegy, kicsoda, hogy akár még én is jó leszek, csak legyen mellette valaki. Ilyen kapcsolatban szerintem értelmes ember nem akarna élni. Csak ebbe nagyon sokan nem gondolnak bele, amikor ilyesmit írnak, hogy add lejjebb az elvárásaid.

2015. jún. 29. 10:24
 8/31 omba ***** válasza:
51%

Én nem értem ezt az "elvárás" dolgot....

Soha az életben nem fogalmaztam meg mik volnának az elvárásaim.. találkoztam valakivel, éreztük, hogy jók vagyunk együtt: ennyi.

Utólag persze meg tudom magyarázni, de azt meg minek?

2015. jún. 29. 11:11
 9/31 anonim ***** válasza:
35%

2 dolog,ami eszembe jutott.

A nőknek manapság túl könnyű lett,és túlzottan is válogatnak a férfiak között.

A férfiaknak meg kb. esélyük sincsen már,ha nem tökéletesnek születtek.

Ez mindent elmond a mai világról...

2015. jún. 29. 11:15
 10/31 anonim ***** válasza:
35%
Mert akkor csak egy listát keresel.
2015. jún. 29. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!