Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ne legyenek lúzer pasijaim?

Figyelt kérdés
Komolyan már elegem van abból, hogy szórakozóhelyen vagy bárhol csak a lúzer pasik teszik meg az első lépést, vagy a külföldiek...komolyan. Hogyan lehet jó pasit felszedni és hol?!

2015. szept. 13. 16:59
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
82%

"Ugyan, valaki elég csak ránézni..."

Van két ismerősöm. Első ránézésre mind a kettő kiköpött lúzer. Szemüveg, erőteljes stréber beütés, nem éppen kigyúrt alkat.

Az egyik srác, nagyon művelt, intelligens, bármiről lehet velebeszélgetni, és mellesleg Richter ösztöndíjas vegyész, és előreláthatóan vagy egyetemi professzor, vagy havi milliókat leakasztó kutató lesz a Richternél. Ő lúzer?

Másik ismerősöm, úgy néz ki, mint Harry Potter, csak egy fokkal rondább kiadásban. Egyébként végzett orvos, aki most kezdi a PhD tanulmányait, és iszonyxatosan jó humora van. Bárkit, bármikor meg tud nevettetni. Ő is sikeres jövő előtt áll, mert a tudását, mind itthon, mind pedig külföldön remekül tudja majd kamatoztatni. Ő lúzer?

Ha szerinted ők lúzerek csak a kűlsejük alapján, akkor nem tudok, mit mondani. Remélem találsz magad mellé valami hozzád való panelprolit és boldog leszel vele a tizediken, és élitek a "nem lúzer" életet...

2015. szept. 13. 18:00
 22/34 anonim ***** válasza:
26%
Bocs, hogy én nem járok szórakozóhelyre.
2015. szept. 13. 18:00
 23/34 anonim ***** válasza:
13%
Nem vagyok álszent, és veled ellentétben paraszt sem. :) Mint írtam..ha csak a lúzerek kezdeményeznek nálad, akkor annak oka van, hiszen a "normális" férfiak nem akarnak tőled semmit.
2015. szept. 13. 18:01
 24/34 anonim ***** válasza:
33%
Hát nagyon sajnállak kérdező! :( De, hogy legyen egykis örömünk is, mivel állításod szerint szép arcod van, talán a Cumshot Surprise egyik részében főszerepet kapsz. :D Mondjuk ahhoz a többi részednek is oké kell, hogy legyél, de szorítok. :) Max ha fogyókúrába kezdek megnézem azt a részt! ;)
2015. szept. 13. 18:05
 25/34 anonim ***** válasza:
29%
:) tetszik a stilusod en is elegge felszínes vagyok. Ezen nem lehet valtoztatni sajnos vkinek igen a kulso nagyon is szamít. En nem vagyok luzer es nem is jonnek ossze nalam csunyabb lannyal. 26/F. De en nem bantom a csunyacska lanyokat veluk pl mindig szivesebben baratkozom mert sokkal kedvesebbek. De parkapcsolatra valaki olyat tudok magam melle elkepzelni aki ad magara es elegge ott van kulsoleg a szeren. :) a kerdesedre a valasz. Egyszeru: jarj minel tobb helyre, sasolj es akit megfelelonek talalsz szolitsd meg. Ennyi.
2015. szept. 13. 18:47
 26/34 anonim ***** válasza:
77%

"A kérdező kommentje:

Akkor hol ismerkednek?

Hogy ki a lúzer? Nem tudom így pontosan, de már az első benyomás sem pozitív róla...pl. szánalmas csajozós dumákat nyom és próbál úgy nézni, de nem jön össze neki szegénykének, vagy csak egyszerűen túl alacsony, stréber kinézete van vagy van valami baja, pl. tikkel a szemével stb" Ja, hogy szerinted egy ember olyan dolgok miatt lúzer,amiről nem is tehet? Elég baj a világbank,hogy ilyen akármik, akik ennyire felsőbbrendűnek érzik magukat életben vannak. Mit képzelsz te magadról? Ki vagy te?

2015. szept. 13. 18:49
 27/34 A kérdező kommentje:

,,Mit képzelsz te magadról? Ki vagy te?"

Aki a legutóbb ilyet kérdezett tőlem, abban hitt, hogy mindenki egyenlő. Kicsit idealista elgondolás :)

2015. szept. 13. 19:00
 28/34 anonim ***** válasza:
55%
Miért te többre tartod magad másoknál? Semmivel nem vagy több, egy kis semmi vagy te is. Ismertem ilyeneket, azok is ilyen nagy mellénnyel voltak, aztán könyörögtek szegények...
2015. szept. 13. 19:03
 29/34 anonim ***** válasza:
63%
Igazi kis provokáló pcsa. :) Azt hiszem fel fogod magad találni, a mi "tanácsunkra" pedig semmi szükséged. Nem mintha valaha is érdekelt volna ez téged.
2015. szept. 13. 19:04
 30/34 anonim ***** válasza:
26%
Küldj már nekem egy fotót magadról, úgy megnéznélek, csak hogy milyen vagy. Kösz.
2015. szept. 13. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!