A szerényebb jövedelmű/anyagi helyzetű srácokat nem feszélyezi a párválasztás/ismerkedés során, hogy csórók?
Nem kellemetlen,hogy nem telik olyan dolgokra,mint a több pasinak és nem érzik magukat kevesebbnek a többi srácnál?
Nem ciki kimondani a lánynak,hogy: "Erre nincs pénzem." " Jövőhéten kapok fizut." Az túl drága nekem." ?
(Immáron 3. alkalommal teszem fel ezt a kérdést,remélem,hogy ebben a formában sem a GYIK cenzorok sem a kisebbségi komplexusos proli fiúcskák nem sértődnek be miatta.)
"a kisebbségi komplexusos proli fiúcskák"
Szerinted ez a megnevezés nem sértő? Elhiszem, hogy igyekszel, de igyekezz jobban.
Már harmadszorra! Nem unod?
Tuti egy beteg pasi vagy!
Rendben,nevetséges vagyok,de kérdem én,egy nő szemszögéből: Miért baj,hogy egy lány KOMOLY FÉRFIT keres és bármennyire is fájó sokaknak az anyagi biztonság fontos!!! Aki mást mond hazudik! Vagy jó dolog,ha a későbbiekben nem telik gyógyszerre a gyereknek? Vagy a hónap végén megy a matek,hogy kaja VS számlák? Nem megnyugtató egy saját lakás,mint egy albi? Ja tudom,szerelem. Én kérek elnézést,hogy nem egy naív,rózsaszín álomvilágban élő tinipitsa vagyok.
Sziasztok.
6: És neked miért nincs pénzed?
Egy férfitól is reális elvárás akkor, hogy egy jómódú feleséget találjon, ne olyat, aki nem járul hozzá a családi kasszához, nem?
Te is egy lúzer, proli, csóró lehetsz, ha csak más pénzén tudnál boldogulni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!