Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tartom oltári nagy baromságnak azt, hogy valaki konkrét elvárások alapján keres magának párt?
Pedig nagyon sok lány van így. Még a haj meg a szemszínt is megszabják, a cm pontosságú magasságkritériumról nem is beszélve. Ez nem csak hogy felszínes, de igen hülye dolog is.
Nekem férfiként ez nagyon fura. Nekem is van zsánerem, a barna szemű, barna hajú, fitos orrú csajok, de ugyanúgy megtudnak tetszeni a szőke hajú vagy a kék szemű lányok, topmodellnek sem kell lennie, sőt lehet ducibb is, a teltebb formák is jól tudnak kinézni. De nem is ez a fontos, hanem hogy belsőre passzoljon.
Lényeg a lényeg, nincsenek konkrét elvárásaim, nem lista alapján választok barátnőt, hanem hagyom, hogy "megtaláljon a szerelem".
volt itt egy srác, aki egy oldalas listát vezetett az elvárásairól, és mindenhova bemásolta
na az egy barom volt :D
Más ember élete helyett a sajátoddal törődj.
Van akinek van és bele is bukik,sőt az elvárásai megvannak,aztán meglát valakit aki nem olyan megtetszik neki és kész,szóval hülyeség a javából.
"hagyom, hogy "megtaláljon a szerelem"." Mármint karbatett kézzel várod, hogy majd lesz egyszer egy olyan angyali leányzó aki majd odamegy hozzád és azt mondja majd h tetszel nekem és ismerjük meg egymást?
Na azt várhatod.
Én inkább életszerűtlennek nevezném :DDDD
simán előfordul, hogy meglátja és beleszeret egy hót nem olyan illetőbe mint amit elképzelt :D
Szerintem felesleges ezen kattogni, ha szerelmes lesz úgy is borul az egész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!