Szerintetek melyik verzió a jobb: először összejönni valakivel és bízni abban, hogy szerelemmé alakul a dolog, vagy kivárni, amíg szerelmessé válik az ember és ennek tudatában közeledni a másikhoz/elfogadni annak a közeledését?
Értelmes, érzelmileg intelligens ember akkor jön össze valakivel, ha legalább minimális érzelmi kötődés már van iránta.
Az első verzióval az a legnagyobb baj, hogy egyáltalán nem biztos, hogy attól, mert valaki külsőre tetszik, még egymásba is fogtok szeretni. Aztán meg lehet jönni ide gyakorira rinyálni, hogy "két hónapja járunk, egy csomót dugtunk már, de nem vagyok szerelmes, mit tegyek?"
Látom, már nem mostani a kérdés, de azért válaszolok.
A 2. sokkal jobban tetszik, viszont nekem ez még soha nem jött össze. Egy párkapcsolatom volt eddig, az az 1. verzió szerint alakult. Végül is szerelem lett belőle, és elég sokáig együtt is voltunk, de aztán be kellett látnom, hogy nem az igazi, szakítottam vele.
uccsó két válasz korrekt volt.lehet kicsit kavarni a dolgot amúgy.
nagyon ember függő kinek mi a fontos.nekem pl nagyon fontos hogy hasonló
érdeklődésű legyen.de vannak felületes emberek is akiket csak sex vagy pénz érdekel.
és olyan is lehet hogy összejössz valakivel akivel nagyon jól kijössz és akármelyikőtöknek közbe jöhet egy 3ik aki től elájulsz.a hosszabb távú kapcsinkál
mindenféleképpen szükség van önmagunk és párunk jobb ismeretére,hogy mit nézunk el egymásnak.valakinél pl belefér néha egy kis félrelépés és vannak full nyitott kapcsik is,ami lehet később komolyra fordul.lehet sok idő után fontosabb az együtt csiszolódott idő.amit nagyon nehéz pótolni.akár vissza is lehet térni egy korábbi kapcsihoz amire rájöttök mindketten hogy az volt a legjobb.bármi lehetséges.
A jó kérdések sokáig aktuálisak és bevallom megfogtak a válaszok ezért még 7 év távlatából is írok.
Nos, bevallom én is valami kettesre vártam éveken át. De elfutott mellettem az élet. Adni kell tudni egy esélyt a másiknak és meglátni mi alakul ki. Az alapvonzalom nyilván számít anélkül se 1-es verzió se 2-es verzió nem működik nálam.
2-esnek meg ha megvárod hogy szerelmes legyél és utána jössz össze akkor meg előjöhet pl. hogy szexben nem stimmeltek, és lehet jönni ide ahogy írtad rinyálni hogy szeretem a párom de szex nem működik mit csináljak? Szóval... Sok embernél szerelem nem is létezik szex nélkül addig amíg meg nem ismeri a másik testét nem alakul ki ilyen erős érzelem pont azért hogy passzoljanak így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!