Ha egy srác érdeklődik felőlem, találkozni hív, de közben kijelenti, hogy alakul egy másik csajjal a kapcsolata, akkor ez most mi?
2 hónapja megismertem egy srácot,azóta párszor találkoztunk egy közös ismerősünk által (társaságban). A srác érdeklődik felőlem, próbál közeledni, jófej és kedves velem. Hívott találkozni (kettesben), de ő alapból egy közvetlen fiú, úgyhogy nem tudom, hova tenni a dolgot. Úgy érzem, tetszem neki, és flörtölget velem, sokat vigyorog rám és hasonlók. DE kijelentette,hogy alakul a kapcsolata egy csajjal,tehát lehetséges hogy összejönnek. Nem nekem mondta,de úgy mondta a haverjának,hogy én is hallottam (és ezt ő is tudta). Ha akarna tőlem vmit,akkor nem mondta volna,ugye? Csak barátkozni akar?? De akkor mégis miért állt rám ennyire? Facebookon is írt,pedig annyira még nem ismerjük egymást és nem is az a nagy facebookos.
20/L
Ezzel próbál hatni rád, hogy vesd be magad nála, nehogy a másik csaj elhappolja előled. Azzal nincs semmi gond hogy első randik időszakában srác és lány is másokkal is randizik, viszont elég férfiatlannak tartom azt, ha egy srác így próbálja elérni hogy a csaj kezdeményezzen.
A mai srácok már tök megszokták, hogy csajok is néha kezükbe veszik az irányítást.
Én a helyedben próbálnám zavarba hozni, megkérdezném tőle, hogy akkor mégis milyen szándékai vannak veled.
Egy férfi vállalja azt, hogy egy számára vonzó nőre nőként vágyik, nem pedig lelki barátként. Ha mondja, hogy tetszel neki mint nő az OK, de ha hímez-hámoz hogy jó fej, lányhavernak tart, akkor sunyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!