Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, férfiak, nektek tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, nektek tényleg jobban tetszenek a fitness modell lányok, mint a divat modellek?

Figyelt kérdés

Sajnos azt vettem észre, hogy mostanában egyre több férfinek tetszenek inkább az alacsony vastagabb, szálkás fitnes-es lányok, mint a klasszikus nagyon magas, sportos, de vékony, és nem szálkás divatmodell lányok.

Jogosan aggódom, vagy az utóbbi csoportot is azért még sokan szeretik?

2016. márc. 29. 17:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyik sem igazán tetszik. Ami viszont igen az a természetesen nőies alak és stílus.

A divatmodellek sok esetben túl soványak nekem, a fitness modellek meg túl izmosak. Mindkettő elég mesterséges hatást kelt egyik sem igazán jó.

2016. márc. 29. 17:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Természetes nőies alakra szavazom én is.
2016. márc. 29. 17:10
 3/8 VirágésBence ***** válasza:
Szerintem egyenlő arányban szeretik a férfiak mindkét típust, ízlés kérdése.
2016. márc. 29. 17:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az elsőhöz, a nőies, kerekded alak mindkettőnél szebb!
2016. márc. 29. 17:50
 5/8 anonim ***** válasza:
28%

Inkább egy átlagos testalkatú lányt választanék. Valahogy nem vonz egy olyan nő, akinek kocka hasa van, és keményebb melle, mint nekem. Egy nőnek nőies alakja legyen, ne férfias.

29F

2016. márc. 29. 17:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyik se. A fitneszes azért nem, mert egyrészt nekem is van egy minimális pocakom, és nem hiszem, hogy sokáig bírnám hallgatni azt, ahogy folyamatosan a kalóriákat számolgatná, a modellt meg azért nem, mert egyrészt teljesen mű, másrészt valsz magasabb nálam. Komolyan, inkább legyen kicsit molettebb (ha annyira "kövér", mint én, az tökéletes), mint a fentebbi két kategória...
2016. márc. 29. 19:02
 7/8 anonim ***** válasza:

A fene a pofájukat, hogy tetszik nekik, ha valaki tesz a testéért, és nem csak vékonynak születik, aztán úgy is marad. Felháborító!

Amúgy képzeld, nekem a (nagyon) magas és sportos, kissé vastagabb típus jön be.

Mindemellett mindkét csoportról, de főleg a fitnesszesekről rengeteg tévképzet él az emberek fejében, lásd a fenti válaszokat, mert azt hiszik, hogy a promófotózásokon látott formát viselik állandóan. Miközben nem.

2016. márc. 29. 20:05
 8/8 anonim ***** válasza:

A fitnesz lányok azért jobbak, mert kicsit vastagabbak, még azok is akik nem olyan alacsonyak. A divat modellek nagyon soványak.

De a természetes alkat a legjobb szerintem is.

2016. márc. 29. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!