Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogyha annyira félek a lányoktól felnőtt létemre, hogy képtelen vagyok leszólítani őket?
Sajnos én is ezzel küzdök reménytelenül. És hol próbálnád meg őket megszólítani?
Egyébként, ha nekem lenne bátorságom, azzal vigasztalnám magam, hogy én sem vagyok egy törpe, ha nem is vagyok szekrény alkatú.
Másképp szólítsd le őket te fatojás. :) Pl egy üzletben, ahol napszemüveget próbálsz, és kérd ki a véleményét, hogy hogy áll neked. Meg, hogy milyen tetszik a pasikon neki?
Innen már elindulhat egy beszélgetés. Vagy, ha kutyát sétáltat, leszólítod a kutyája felől érdeklődve, hogy milyen kutya, mert nagy kutya fan vagy, és szeretnél kutyát stb. Kicsit kiszínezed a dolgot.
Játszd el, hogy nem vágod melyik a legjobb fagyizó a környéken, és kérdezd meg, aztán ha elmondja, segítségéért meghívod egy fagyira. Találd már fel magad :D
Csak ha pénzed van akkor kellesz nekik szóval fölösleges égetned magad azzal, hogy csak elutasítanak..
Ha meg jól néznél ki akkor nem lenne ilyen gondod, szóval ennyi, én is így vagyok ezzel , kár próbálkozni, csak csalódás érhet. Szedjél össze sok pénzt majd akkor kellesz nekik akkor ők mennek utánad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!