Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, hol, milyen szövegekkel szoktak leszólítani titeket, ismerkedés céljából?
Itt gyakorin es a leggyakoribb az a "szia ,hany eves vagy?"
18/L
nemrég cigiztem egy barátnőmmel, odajött hozzánk egy csöves forma, hogy "akarsz baszni?"
nagyon meghatódtam
Engem eddig 2 turista akart meghívni forró csokira. Az egyik a deákon, a másik meg a nyugati és oktogon közötti szakaszon történt. Nem volt nagy szöveg, megállítottak, hogy nincs-e kedvem meginni velük egy forró csokit.
Meg egyszer az egyik metrómegállóban egy srác 3 lépés távolságot szigorúan tartva sorolta, hogy mennyire csinos és egyedi vagyok. Mondjuk, nem tudom, hogy ismerkedni akart-e, vagy csak a vonzalmát kifejezni.
Ezt leszámítva inkább a csövesek és a sötétebb bőrű kisebbség az, akik általában felajánlják a péniszüket ilyen-olyan célokra.
Nem nagyon szoktak leszólítani, na :D
Jó a segged, szép vagy cicám, stb...
Ezeket a szövegeket a "primitívebbek" nyomják. Ezen szint alatt meg meg sem szólalnak, csak cuppognak meg közel próbálnak jönni.
Normális emberek egyszerűen csak köszönnek, elkezdenek beszélgetni, pár percen belül valami bók.
Egyébként ha ilyen tipikus szövegek érdekelnek téged, volt aki azzal jött hogy: Tudod milyen nehéz egy jegesmedve? Annyira hogy megtörje közöttünk a jeget. -_-"
19.
#4 persze, imádok retkes, büdös 40es vadidegen csövesekkel baszni.
remélem nem volt komoly a kérdésed :D
Nekem a napokban a seggemre csapott egy ferfi a zebran. El voltam ajulva, hogy micsoda uriember...
Egyebkent szorakozo helyen, munkahelyen, barati tarsasagban es tobbnyire azzal kezdik, hogy csinos vagyok, van-e baratom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!