Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti milyen szövegekkel ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen szövegekkel ismerkednétek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Van a sulimban egy lány (2 osztállyal alattam jár, ha ez számít valamit) aki haverjaim elmondása szerint, és már én is tapasztaltam, mindig néz.

Nem nagyon érdekelt ezidáig, de mostanában megtetszett és szeretném megismerni.

A nagy gond, hogy vagy én vagyok a haverjaimmal, vagy ő a barátnőivel, de sosem lehetünk "kettesben"

Viszont ma fordult a kocka, a lány egyedül volt buszon, csak sajnos most én nem, de ez holnap másképp lesz.

A kérdés: Mit mondanátok a helyemben, amikor tudod, hogy tudja a neved és te is tudod a nevét stb stb.

A "szia leülhetek melléd" után ti mivel folytatnátok? Zavarban vagyok egy kicsit, minden kezdet nehéz :)

Kérem, csak normális válaszokat írjatok, a gúnyolódó/káromkodó/fenyegető kommenteket tartsátok magatokban :)

Köszönöm előre is a válaszokat!

2012. jan. 18. 19:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%

szia leülhetek melléd?

-nem

-de

-nem

-de, szóval mi egy suliba járunk

-aha

-ahogy látom most a buszon ülsz :)

-aha

-so... YU NO IN THE KITCHEN?:@@@@@@

2012. jan. 18. 19:13
 2/11 anonim ***** válasza:

Mi az h leülhetsz e mellé?!?! ez bizonytalanságra utal...

arra a székre rá van írva a neve? ülj le és kész. Kezdj vele beszélgetni.

3/11 anonim ***** válasza:
és a csaj meg leordít,hogy YU NO IN THE MINE???!!!??
 4/11 anonim ***** válasza:
9gag plágium...:D
2012. jan. 18. 19:14
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm 9gag fanok ;)

2. válaszoló:

"Mi az h leülhetsz e mellé?!?! ez bizonytalanságra utal...

arra a székre rá van írva a neve? ülj le és kész. Kezdj vele beszélgetni."

-> gondoltam így olyan udvarias srácnak tűnök, vagy nem tudom ... akkor inkább ugorjam át azt a részt?

2012. jan. 18. 19:19
 6/11 anonim ***** válasza:
78%
Leülsz mellé és passz. Te vagy a férfi, örüljön,hogy szívhat a levegődből :D
2012. jan. 18. 19:21
 7/11 anonim ***** válasza:

Hát azért nem egészen! Légy férfi, de ne bunkó! Természetesen kérdezd meg, hogy szabad-e az a hely, aztán meg mond meg neki a szemébe egy az az egyben, hogy szeretnéd közelebb megismerni és most ne gondoljon semmi rosszra, csak ismerkedni szeretnél. Na ezt hiányolják a lányok, mert mindenki nyuszi és csak a haveroktól és mittoménkitől a háta mögött kezdenek el ismerkedni a lánnyal.

Tökösnek kell lenni és megmondani a frankót! Meglásd ezt még évek múlva is értékelni fogja!

2012. jan. 18. 19:31
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Leülsz mellé, megkérdezed, hogy ismere-e (természetesen ismer, de azért valahol el kell kezdeni) mert egy suliba jártok, megkérdezed milyen órái lesznek. Ha van valami idióta tanár, akiről lehet poénkodni akkor elmondasz valami vicces történetet vele kapcsolatban.

-És milyen órid lesznek ma?

-Bla, bla magyar óra. Utálom azt a tehenet.

-Ja, ne is mondd. Mi is tehénnek szólítjuk, mikor leül a melleit mindig felrakja az asztalra. Bla Bla Bla.

Jót nevettek, dumáltok, mikor elválnak útjaitok megkérdezed nem lenne-e kedve veled megenni a uzsonnára becsomagolt nutellás kenyeret és ha jól viselkedik veszel neki egy almát. Vagy simán csak megkérdezed nem ülne-e be suli után a mekibe veled dumálni. Satöbbisatöbbiiiii. Nem olyan nehéz ez. Csak növeszteni kellene két golyót a lábad közé.

2012. jan. 18. 20:47
 9/11 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: Köszönöm szépen!

Utolsó: neked is köszönöm, bár a mondandódban érzek némi megvetést :)

2012. jan. 18. 22:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem jó öltet az, hogy megkérdezed, hogy leülhetsz-e mert a lányok szeretik az udvarias srácokat és ez egy jó kezdet arra, hogy rád figyeljen. Ha már néz téged a suliban akkor ne izgulj, hogy mi lesz mivel alapvető, hogy bejössz neki, tehát akármit mondasz igazából a csaj nagyon fog örülni annak, hogy egyáltalán beszélgettek... :) Ne látszódjon rajtad, hogy izgulsz mert minél határozottabb vagy annál jobban fogja érezni magát a csaj is a beszélgetés során. Mondd meg neki, hogy szeretnéd jobban megismerni mivel egy szimpatikus és aranyos lánynak tűnik( egy kis bók sosem árt ;)) Próbálj minél lazább témákat felhozni és ne mondj semmi tolakvót! És a beszélgetés vége felé mondd meg neki, hogy reméled még hallasz felőle, vagy valami olyan záró mondatot mondj ami utal a folytatására e beszélgetéseteknek ;)

remélem tudtam egy kicsit segíteni! Sok sikert! :) :)

2012. jan. 20. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!