Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti milyen szövegekkel ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen szövegekkel ismerkednétek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Van a sulimban egy lány (2 osztállyal alattam jár, ha ez számít valamit) aki haverjaim elmondása szerint, és már én is tapasztaltam, mindig néz.

Nem nagyon érdekelt ezidáig, de mostanában megtetszett és szeretném megismerni.

A nagy gond, hogy vagy én vagyok a haverjaimmal, vagy ő a barátnőivel, de sosem lehetünk "kettesben"

Viszont ma fordult a kocka, a lány egyedül volt buszon, csak sajnos most én nem, de ez holnap másképp lesz.

A kérdés: Mit mondanátok a helyemben, amikor tudod, hogy tudja a neved és te is tudod a nevét stb stb.

A "szia leülhetek melléd" után ti mivel folytatnátok? Zavarban vagyok egy kicsit, minden kezdet nehéz :)

Kérem, csak normális válaszokat írjatok, a gúnyolódó/káromkodó/fenyegető kommenteket tartsátok magatokban :)

Köszönöm előre is a válaszokat!

2012. jan. 18. 19:11
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2012. jan. 21. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!