Ti fiúk milyen szöveggel/szövegekkel szoktatok ráírni egy ismeretlen lányra? Lányok, hogyan írtak már rátok?
Figyelt kérdés
Nyilván azokról van szó, aki csinált már ilyet, illetve akivel történt ilyen :D De ha nem csináltál még, de lenne ötleted, mit írnál, arra is kíváncsi vagyok.2014. okt. 2. 15:10
1/7 anonim válasza:
Arra jöttem rá, hogy mindegy mit írok, mert úgysem válaszolnak.
3/7 A kérdező kommentje:
Első: Ugyan már, nem szabad feladni :D Megannyi csaj van :D
Második: Konkrétan az érdekelne mivel indul a legelején beszélgetés, nem lehet úgy kezdeni, hogy "Szia, milyen a sulid?" Legalábbis szerintem az elég béna :D
Utána persze szóba jöhet, mint téma.
2014. okt. 2. 15:23
5/7 anonim válasza:
Szia! Szeretnél dumcsizni? :))
Utána viszed tovább a témát. :D
6/7 anonim válasza:
Szia! :) Tetszik a profilképed, és gondoltam rádírok. Van kedved beszélgetni? Remélem, hogy a személyiséged is annyira vonzó, mint a külsőd. :)
Amúgy neten nagyon sz*r csajozni. :D
7/7 A kérdező kommentje:
Tényleg nem a legjobb, de egyszerűbb :D
2014. okt. 2. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!