Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismeretlen lány miért igazol...

Ismeretlen lány miért igazol vissza?

Figyelt kérdés
Fogadásból bejelöltem jó pár lányt a facebookon (ismeretleneket), és csodák csodája, a többség visszaigazolt. Ennyire megtetszettem volna nekik? Nagyon kevés írt vissza olyat, hogy "bocsi, ki vagy?"
2014. szept. 27. 18:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert miért ne? Több ismerősük lessz. Nincs abba baj, ha viszzaigazol.
2014. szept. 27. 18:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Mert a mai világban az a menő minél több "ismerősöd" van a facebook-on, már ez megy évek óta.
2014. szept. 27. 18:50
 3/5 anonim ***** válasza:
4%

Tévedsz.

Nekem pl 1db nincs visszaigazolva aki ne lenne személyes ismim és ahogy látom, ez van a barik ismilistáján is.

Igaz, nincs is többezer ahogy sokaknál szokott lenni.

2014. szept. 27. 18:54
 4/5 anonim ***** válasza:
4%

...és itt az ok, hogy miért nem adok profilt.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__613..

2014. szept. 27. 18:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Én spec azért igazolok vissza mindenkit, aki legalábbis a közelben lakik, mert mindig bennem van h mi van ha általánosba jártunk együtt, csomó emberrel barátkoztam, akiknek a nevére se emlékszek. Aztán senkit nem akarok megsérteni. Elférnek az ismik közt.
2014. szept. 27. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!