Van a buszon egy lány. Kijavítanátok, ha van a tervemben hiba, adnátok tanácsokat?
Szóval hazafelé jövet gyakran látom azt a lányt, egymás mellett szoktunk, akkor sem megy el ha máshol kevesebben vannak/van ülőhely (egyedül utazik ő is).
Szóval a tervem:
Ott ahol leszokott szállni (hátsó ajtónál) én első ajtón szállok le, és előregyalogolok abba az utcába ahová be szokott fordulni. Ott megvárom sarkon és mikor odaért azt mondom:
"Szia, szoktalak látni buszon, gondoltam leszólítalak. Nyugodtan szólj ha zavarlak."
Ha itt azt mondja nem gondolom már nyert ügyem van, mert onnantól kezdve eltudok beszélgetni vele.
Érdemes akkor kb 5-10 perc beszélgetés után randira hívni? Vagy inkább beszélgessek vele legközelebb is buszon és majd a 3-4. alkalommal?
Gondolom mosolyogva adjam elő magam.
Segítsetek, nem vagyok egy nagy nőcsábász 15/f.
Úgy olvastam, ott kevésbé ideális a sok ember miatt.
Értem, hülyén nézne. De akkor mit kéne tennem?
Gondoltam ebben a topicban sok vén róka van aki kicsit komolyabb/összetett választ tud adni.
Leszállok elől, befordulok utcába, utca végén a sarkon megállok és látszatból elkezdem nyomkodni mobilom, majd mikor már közel jön (mivel arra megyek amerre ő is fog) akkor kezdek a monológomba. Ez volt az eredeti terv.
Segítségkérést én nem tartom jó ötletnek, mivel én is segítenék egy csúnya lánynak de utána nem akarnék társalogni vele.
Ilyenkor válaszolhat "kényszerből", és mondjuk csak a 4-5. beszélgetéskor mondja meg kerek perec, hogy nem érdeklem. Úgy közepes szintű az önbizalmam, csak nem akarok ilyen esetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!