Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van a buszon egy lány. Kijavít...

Van a buszon egy lány. Kijavítanátok, ha van a tervemben hiba, adnátok tanácsokat?

Figyelt kérdés

Szóval hazafelé jövet gyakran látom azt a lányt, egymás mellett szoktunk, akkor sem megy el ha máshol kevesebben vannak/van ülőhely (egyedül utazik ő is).

Szóval a tervem:

Ott ahol leszokott szállni (hátsó ajtónál) én első ajtón szállok le, és előregyalogolok abba az utcába ahová be szokott fordulni. Ott megvárom sarkon és mikor odaért azt mondom:

"Szia, szoktalak látni buszon, gondoltam leszólítalak. Nyugodtan szólj ha zavarlak."

Ha itt azt mondja nem gondolom már nyert ügyem van, mert onnantól kezdve eltudok beszélgetni vele.

Érdemes akkor kb 5-10 perc beszélgetés után randira hívni? Vagy inkább beszélgessek vele legközelebb is buszon és majd a 3-4. alkalommal?

Gondolom mosolyogva adjam elő magam.

Segítsetek, nem vagyok egy nagy nőcsábász 15/f.

2014. szept. 2. 17:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szállj le a buszról, ne trükköz, ott megszólítod és elmondod a szándékod, hogy megakarod ismerni. Elnézést meg nem kérsz, meg nem magyarázkodsz amiért leszólítottad.

Az eredeti terv nagyon béna :)

2014. szept. 2. 18:23
 12/13 anonim ***** válasza:
xD ebből mekkora égés lesz ;)
2014. szept. 2. 20:18
 13/13 anonim válasza:
Na mi lett a csajjal?
2019. márc. 4. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!