Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit rontok el szerintetek, ha...

Mit rontok el szerintetek, ha velem végül minden lány csak barátságot akar, se szex, se kapcsolat?

Figyelt kérdés
Legnagyobb eredményem a csók általában, egy-két alkalommal összejött a petting is, de rendes szexre már egy sem akart benne lenni, mert jött a szövegük, hogy maradjunk csak barátok inkább! Mit rontok el, miért nem tudom megdugni és felszedni a csajokat?

2014. jún. 15. 00:43
 1/10 anonim ***** válasza:
ne sajnáld tőlük a szeszt.
2014. jún. 15. 00:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Meg a Katit.
2014. jún. 15. 00:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Magadtól meg a szuszta dana kombót :) Nemtom velem is így van amúgy. Az elején jól megvagyunk, beszélgetünk minden, de amikor elhívnám őket midig találnak kifogást...
2014. jún. 15. 00:50
 4/10 anonim ***** válasza:
Ne " barátnők" akarjatok lenni.Magabiztosság kell,de nem megjátszani,mert az messziről bűzlik.26/n
2014. jún. 15. 00:58
 5/10 anonim ***** válasza:

én inkább úgy mondanám, hogy ne arra törekedj hogy akármi áron csak közelebb kerüljetek egymáshoz, ahogy felettem is írták ne a nagyon mély baráti zónájába akarj bekerülni, hanem egyből mint pasi lépj az életükbe, eszükbe se jusson hogy te milyen jófej/kedves/aranyos vagy, és akkor talán nagyobb sikered lesz. ha nem bocsi. mióta így gondolkozok barátok se akarnak lenni; járni úgyse akarnak, egyből pattintanak. nem baj, van exem, jó a viszony. sok sikert :)

19f

2014. jún. 15. 01:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Mégis mit kéne tennem első randin rögtön ágyba vinni? Mert komolyan én a legutóbbi csajjal is már elsőn átöltem meg a fülébe súgtam izgató dolgokat és igaz, hogy a csók és pettineg megvolt, de szexelni és járni nem akar mégsem velem. Amikor már a petting megvolt utána írta fb-n, hogy maradjunk csak barátok egy mosolygós fejjel. De, hogy miért nem akar többet én nem értem. A vicc, hogy más csajoknál is mindig elakadok, legtöbbnél még csók a max, ami összejön. Igaz sokat humorizálok dumálok, meg kedves jó fej vagyok, lehet bunkóbbnak kéne lennem vagy ne mosolygjak annyit?
2014. jún. 15. 01:30
 7/10 anonim válasza:

Még egy ilyen srác :D Bár te legalább látod , hogy valahol hibázol és nem a csajt hibáztatod. Tök mind1 , hogy mit csinálsz legyél magabiztos , teljesen. Ne önmagadat ,hanem a legjobb önmagad add (RSDNation- Tyler :D). Már a legelső pillanattól kezdve érezze rajtad a csaj , hogy nem barát akarsz lenni , hanem az a pasi aki este megdugja. Ezt persze nem úgy értem , hogy csak a szexról beszélsz, de ne ijedj meg ha szóba jön. A nők is ugyanannyira imádják a jó szexet mint a pasik , szóval nyugi :). Ha ezeket eléggé autentikusan tudod közvetíteni akkor nem lesz az életben problémád a nőkkel ;)

Persze ezt mondani könnyű megvalósítani több év is lehet, de valamikor el kell kezdeni :)

Sokan elküldenek majd ezért melegebb éghajlatra , de én sztem a PUA tökéletesen jó , csak ne a magyarokat nézd :D

Csak így említés szinten pár dolog , hogy minek nézhetsz utána:

Mystery Method-nagyon régi nagyon sarkított, de tanulhatsz belőle

Real Social Dynamics-Issssszonyat jók , nem magára a game-edre mennek rá sokszor , hanem hogy magadban mit változtass

21Conference - Youtube-os csatorna.

Eddigi tapasztalataim szerint akinek eddig nem működött a 'PUA' által kínált megoldások az vagy túl lusta , vagy balf..z vagy csak nem rendelkezik a kellő intelligenciával .

Nekem teljesen -és pozitív irányba- megváltoztatta az életem , és most nem a day/nightgame-re gondolok , azt sosem szerettem különösebben, de párkapcsolatilag az utolsó félévben elkezdtek a termések végre szállingózni , de nagyon sok szociális fejlődési eredményem is volt(osztályban stb)

18/F

2014. jún. 15. 02:38
 8/10 Buford Tannen ***** válasza:
idáig még addig se jutottam el..
2014. jún. 15. 08:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Az hogy nem fekszik le veled első alkalommal,az jó dolog. Magamból indulok ki,hogy randin csók után,volt hogy én is azt mondtam,legyünk barátok,mert olyan borzasztóan csókolt,és nyomult.Határozotta lépj fel,beszélj sokat,légy érdekes számára,és legyen humorod,ezek bejönnek a csajoknak. Az is lehet hogy olyan lányoknál próbálkozol,akiknek nem tetszel annyira,csak kíváncsi volt.Remélem tudtam segíteni,ne add fel tuti van olyan lány aki önmagadért fog szeretni:)
2014. jún. 16. 00:24
 10/10 anonim válasza:
Anyám borogass.. nem akarlak megbántani de azok alapján amiket írsz én se csinálnák veled semmit..szerintem a hozzáállásoddal van baj, lehet hogy túl nyomulsz az nagyon riaszt egy nőt..
2015. ápr. 15. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!