25-45 év közötti szinglik: Ti miért vagytok szinglik jelenleg? Mennyi ideje vagytok egyedül? Milyen kapcsolatbeli hibákat nem szeretnétek újra elkövetni a továbbiakban?
3 hónapja vagyok egyedül és azért, mert megcsalt a barátnőm.
Hogy mit nem szeretnék újra elkövetni?
Nem szeretnék annyira bétahím lenni, hogy mindent elnézzek neki és nem is hagynám azt, hogy annyira szabadon, bármit megtehessen úgy; hogy közben figyelmen kívül hagyja az érzéseimet.
2-es: A problémád nem gyógyítható, te már vsz ilyen maradsz.
(Hogy lehet valaki olyan, hogy elnyomja magát 100%-ig?...)
# 3:
Úgy, hogy az első komoly kapcsolatom volt. Tudom gáz ennyi idősen, de így volt. Most leszek lassan 26, úgyhogy a "korhatár" alsó szegmensében vagyok még csak, ezért remélem, hogy nem leszek a későbbiekben ennyire "papucs".
# 4:
Nem, kizárt dolog. Minden kapcsolatot megszakítottam vele és soha többet nem kívánok vele, vagy a barátaival beszélgetni. Sajnos, ezt az elején őnagysága nem vette figyelembe és mégis keresett, de sikerült leráznom végül.
3-as voltam.
Na, 2-es, akkor mégis van valami biztató jel, ha nem tartod vele a kapcsolatot. Nem kell csak azért befeküdni valaki elé, mert van végre nőd...
Ezt a másiknál se értem, akinek 25 évesen még nem volt ez miért is bénaság? Kicsit gyerekes ez a hozzáállás...
# 8:
Köszönöm a biztató szavakat. Többször nem fogok ennyire megalázkodni, mert igazából sokszor rosszabb volt, mintha egyedül lettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!