Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan lány/fiú aki...

Van itt olyan lány/fiú aki eljutott odáig, hogy inkább meghalna, hogy ne kelljen egyedül a magánnyal és a fájdalommal együtt élnie?

Figyelt kérdés

hogy bírjátok?

nekem a probléma okozója a csúnya arcom....és nektek?

mi?

írjátok oda, hogy hány évesek és azt is, hogy milyen neműek vagytok.

2013. okt. 14. 23:09
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
21f
2013. okt. 14. 23:10
 2/18 anonim ***** válasza:

Egyszerűen szeretethiányom van, hetek óta nem ölelt meg senki :(

L

2013. okt. 14. 23:11
 3/18 anonim ***** válasza:
Régebben így voltam, de hidd el, van egy pont, ami után kezd nem érdekelni az egész. Nálam ez 22 évesen volt.
2013. okt. 14. 23:11
 4/18 A kérdező kommentje:
nálam pedig 17.
2013. okt. 14. 23:12
 5/18 anonim ***** válasza:

Egész jól bírom :D

Probléma okozója: nehezen ismerkedek új emberekkel.

20/F

2013. okt. 14. 23:12
 6/18 anonim válasza:
Nekem minden nap fájdalom,mert nem találtam meg az igazit,akivel együtt ébredhetem,és kelhetem.Nekem ez többet jelentene minden kincsnél.De megölni magam?Sosem.Aki ezzel küzd az nem érti,hogy mindenkinek jutott pár,csak sokat kell még várni rá. F/26
2013. okt. 14. 23:13
 7/18 anonim ***** válasza:

Nem! Nekem volt olyan, hogy félrediagnosztizáltak és azt hittem, halálos beteg vagyok. Mindent megadtam volna, hogy éljek és azt sem bántam volna, ha ennek az az ára, hogy neadjisten nincs pasim.

Ráadásul kevés aki igazán magányos, a legtöbbünknek van családja, barátai, még ha néha nem is felhőtlen a viszony. Hülye lettem volna valaha is a saját halálomat kívánni, mikor huzamosabb ideig nem jött össze a párkapcsolat.

2013. okt. 14. 23:16
 8/18 anonim ***** válasza:
Orvosok újra élesztettek és kifizették velem a kórházi számlát. Senkinek se ajánlom, ha nincs fent az Istennel lezsírózva .
2013. okt. 14. 23:19
 9/18 anonim ***** válasza:

Igen,nagyon sokszor gondoltam már rá.A családomban is sok a gond nagyon,barátaim nincsenek,így hát nehéz volt mindig is.Barátnőm sem volt még soha,onnan is csak elutasítást kaptam idáig.Másoknak meg elsőre összejön... -.-

Ami visszatartott mindig,az a családom miatt volt nekik nem akarnék ezzel soha fájdalmat okozni,főleg Anyukámnak nem aki felnevelt sok éven keresztül,és sok időt belefektetett ebbe.És tesómnak se,aki sokszor segített már engem.

22/F

2013. okt. 14. 23:22
 10/18 anonim ***** válasza:
:(
2013. okt. 14. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!